Connect with us

Oh! Media

bonda rozita

Oh! Artis

Netizen Tegur Pakaian Sendat, Bonda Rozita Hantar Gambar Dan Minta Pandangan Ustaz

Pengasas jamu Sendayu Tinggi, Rozita Ibrahim baru-baru ini berkongsi gambar sedang duduk di kerusi mewah dengan busana serba merah. Perkongsian ibu kepada jutawan kosmetik, Datuk Aliff Syukri itu bagaimanapun mendapat kritikan sesetengah netizen yang merasakan busana yang dipakainya ketat.

Sedar akan teguran itu, Rozita tampil berkongsi tangkap layar perbualannya bersama seorang ustaz yang bertanya mengenai pakaiannya ketat atau tidak.

IKLAN

“Salam ustaz. Ni ketat ke?” – Rozita.

Ustaz itu kemudian menjawab dia merasakan pakaian yang dipakai Rozita kelihatan ok sahaja dan sekiranya rasa longgar, itu sudah baik.

Saya kurus, mungkin orang nampak macam ketat…

Baju saya tak ketat, saya perjelaskan dan mohon maaf kalau saya post ni. Saya reply pun masih ada yang komen kata ketat lagi.

Kredit: Instagram | Murai.my

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media

Sayalah penulis sepenuh masa di Oh! Media yang selalu temani awak di saat susah nak tidur tu. Nak tahu apa yang terkini dan viral boleh cari nama abang ok!

Lagi dalam kategori Oh! Artis

Ke Atas