Connect with us

Oh! Media

“Nampak Sweet, Tapi Bahaya”, Pernah ‘Date’ Kaki Maki Dan Pukul, Shila Amzah Kongsi Ciri-Ciri Lelaki Panas Baran

Shila Amzah

Oh! Artis

“Nampak Sweet, Tapi Bahaya”, Pernah ‘Date’ Kaki Maki Dan Pukul, Shila Amzah Kongsi Ciri-Ciri Lelaki Panas Baran

Baru-baru ini penyanyi Shila Amzah membuka ruang untuk peminat berinteraksi dengannya berkenaan apa sahaja termasuk perihal peribadi di Instagram Stories.

ADVERTISEMENT

Oleh kerana itu, seorang peminat bertanyakan kepada Shila tentang ciri-ciri lelaki yang dianggap ‘red flag‘ dalam menjalani perhubungan.

Shila Amzah, atau nama sebenarnya NurShahila Amir Amzah, lantas menjawab soalan itu dengan menyatakan dia tidak suka dengan lelaki yang panas baran, kaki maki dan pukul serta yang tidak mempunyai ‘common sense‘.

Selain itu, seorang lagi peminat bersetuju dengan kenyataan daripada penyanyi tersebut kerana menganggap lelaki yang suka memaki hamun dan pukul sangat menakutkan.

Shila juga menyatakan bahawa dia pernah bercinta dengan lelaki yang mempunyai ciri-ciri berikut dan selalunya jejaka seperti itu biasanya nampak romantik dari segi luaran namun tidak seperti yang disangka.

Ada juga yang bertanyakan pendapat Shila sama ada lelaki pada awalnya hanya berlakon baik dan sweet , tetapi berubah setelah lama kenal antara satu sama lain.

Menjawab kepada persoalan itu, Shila menerangkan perkara seperti itu tidak mengira jantina, tetapi setiap perhubungan memerlukan kerjasama antara dua pihak bagi menghidupkan perasaan antara satu sama lain.

Penyanyi itu turut mengeluarkan kenyataan mencari seseorang yang faham sesama sendiri adalah sangat susah untuk dicari.

Kredit: Instagram Shila Amzah

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media.

Comments

Lagi dalam kategori Oh! Artis

30 Hari Paling Trending

Ke Atas