Connect with us

Oh! Media

Muka ‘Blank’ Amber Heard Selepas Kalah Kes Saman Fitnah Johnny Depp Tarik Perhatian Ramai

amber heard

Oh! Artis

Muka ‘Blank’ Amber Heard Selepas Kalah Kes Saman Fitnah Johnny Depp Tarik Perhatian Ramai

Setelah sekian lama perbicaraan berlangsung, akhirnya kemenangan berpihak kepada pelakon Hollywood, Johnny Depp selepas juri mendapat kenyataan Amber Heard mengenai perkahwinannya adalah ‘palsu’ dan didakwa telah berniat jahat.

ADVERTISEMENT

BACA: Dituduh Dera Amber Heard, Akhirnya Johnny Depp Menang Saman Fitnah

Setelah mengetahui dirinya sudah kalah, sepanjang perbicaraan diperdengarkan semalam, wajah Amber ketika itu telah mencuri perhatian ramai kerana ekspresi mukanya seakan-akan tidak mahu menerima kekalahan dan ‘kosong’.

Dalam pada masa yang sama, satu video memaparkan dirinya keluar melulu dari mahkamah turut telah menjadi viral di platform media sosial.

@tam.editsxox Reply to @callumboam the fact she knew the answer before it was read that’s why she put her head down😂😂 #fyp #fypシ #foryoupage #HowDoYouMist #ElectrifyTheMini #HolidayModeActivated #ebaywintern #onlyinmycalvins #justiceforjohnnydepp #johnnydepp #johnnydeppwon #johnnydepptok #johnnydeppisinnocent #johnnydepptrial #johnnydepptiktok #johnnydeppedit #johnnydeppvsamberheard #johnnydeppfan #johnnydeppforever #johnnydeppcourt #amberheard #amberturd #camillevasquez #camillevasandjohnny ♬ Low Down – venbee & Dan Fable

Video TikTok

Tidak dapat menerima keputusan yang dibuat oleh pihak mahkamah, Amber ada membuat satu ciapan di Twitter meluahkan rasa kecewa biarpun bukti dirinya bersalah sememang banyak.

tweet Amber Heard

Sebaliknya pula, Johnny pula mengucapkan ribuan terima kasih kepada pihak juri kerana memberikan kehidupannya dahulu kembali. Tambahannya lagi, pelakon popular itu berharap kejayaannya memenangi kes ini dapat membantu banyak pihak.

Sekadar info, kerana kontroversi yang melanda dalam rumah tangga Johnny Depp ini telah membuatkan banyak peluang lakonannya serta penajaan produk ditarik.

Kredit: TikTok

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media

Lagi dalam kategori Oh! Artis

Ke Atas