Connect with us

Oh! Media

“Kenapa Nak Jadi Pertama Yang Sebar” – Neelofa Tersinggung Gambar Bilal Tular

Oh! Artis

“Kenapa Nak Jadi Pertama Yang Sebar” – Neelofa Tersinggung Gambar Bilal Tular

Tular di media sosial apabila seorang individu mendakwa berjaya menangkap gambar Bilal senyap-senyap ketika didukung Neelofa di samping suaminya yang sedang berurusan di sebuah kaunter kerajaan.

ADVERTISEMENT

Terbaru! Neelofa tampil berhubung perkara ini dan mengatakan apa yang dilakukan individu tersebut seperti tidak menghormati dirinya dan suami sebagai ibu bapa kepada Bilal.

Sebagai seorang ibu, sudah tentulah perkara tersebut menyinggung perasaan saya. Kalau you all nampak kat luar (Bilal), takkan saya nak sorok muka dia?

Kemudian you all share dan upload, macam you tak hormati kehendak saya. Kenapa you nak buat next step bila saya pun belum buat lagi? Bagilah saya sebagai ibu yang lahirkan buat benda tu.


Saya rasa pasal Bilal ni banyak dah saya share. Rasanya cukuplah. Sampai masanya nanti kita akan kongsikan.

Saya dan suami sudah pun rancang bila nak keluarkan wajah anak, cuma tak tahu kenapa perlu jadi yang pertama nak sebar?

Lagi dalam kategori Oh! Artis

30 Hari Paling Trending

Ke Atas