Connect with us

Oh! Media

Janna Nick Harap Netizen Tak Masuk Campur Urusan Peribadi Shuk

janna nick

Oh! Artis

Janna Nick Harap Netizen Tak Masuk Campur Urusan Peribadi Shuk

Beberapa hari ini, dunia hiburan tempatan sibuk memperkatakan mengenai kemelut rumah tangga yang dihadapi oleh pelawak Shuk Sahar dan isterinya, Rossalennah Natassyiah Asshaferah.

ADVERTISEMENT

Ianya bermula apabila wanita itu kembali mendedahkan kecurangan suaminya bersama Fara Salleh yang pernah dikaitkan dengan lelaki itu dahulu menerusi laman Instagram.

BACA: ‘Terima Kasih Tinggal Aku & Anak-Anak’ – Isteri Dedah Shuk Sahar Kantoi Curang Lagi?

Meskipun rata-rata rakan selebriti memilih untuk tidak memberikan komen mengenai hal tersebut namun netizen nyata tidak mampu memendam rasa marah dek perbuatan Shuk itu.

Pun begitu, Janna Nick menerusi laman Instagram miliknya memilih untuk menitipkan nasihat kepada orang ramai yang banyak mencampuri urusan rumah tangga pelawak tersebut.

View this post on Instagram

A post shared by Janna Nick (@jannanick)

Pelakon itu memulakan kenyataannya itu dengan mengatakan bahawa dia bukanlah mahu memenangkan Shuk.

Bukan nak back-up Shuk tapi kita tak tahu perjalanan hidup kita ni macam mana. Ramai lagi orang biasa di luar sana yang ada skandal semua bezanya mereka bukan artis. Tak perlu campur urusan peribadi dia dengan kerjaya.

Jelas Janna lagi, kita sebagai orang luar pastinya tidak tahu apa sebenarnya yang terjadi dalam rumah tangga mereka. Jadinya kita tidak tahu siapa yang salah ataupun yang betul.

Nanti kena pada batang hidung sendiri, baru kita nak sedar. Jadi lebih baik, doakan yang baik baik. Kita asyik kutuk sana, kutuk sini pun tak guna. Silap-silap esok mereka suami isteri baik balik.

Korang setuju tak dengan pendapat Janna?

Kredit: Instagram

+ Baca respon pembaca di Facebook Oh! Media

Comments

Lagi dalam kategori Oh! Artis

30 Hari Paling Trending

Ke Atas