Connect with us

Oh! Media

Oh! Artis

Ibu Aliff Aziz Luah Rasa Syukur Dapat Lihat Semula Senyuman Manis Anak Tersayang

Ibu mana yang tak gembira bila dapat melihat semula senyuman manis anak kesayangan yang sudah lama hilang. Itulah apa yang dirasai ibu kepada penyanyi dan pelakon Aliff Aziz, Siti Hafiza yang berkongsi momen itu di Instagram.

Dalam hantaran tu, Siti Hafiza meluahkan rasa syukur dapat  melihat senyuman anaknya dan berharap agar anak lelakinya terus bersemangat dan belajar daripada kesilapan yang telah dilakukan.

IKLAN

Masyaallah, dah lama kami tak nampak senyuman Aliff.

Muhasabah diri dan belajar dari kekhilafan dan berazam menjadi seorang insan yang lebih baik kerana Allah SWT. Kita semua adalah pendosa tapi Allah SWT Maha Pengasih.

Kehidupan lepas adalah pengalaman tetapi apa yang lebih penting adalah sekarang dan masa hadapan. Yang terpenting adalah pengakhiran kita.

Sementara itu, Siti Hafiza mengatakan mereka sekeluarga termasuk suami dan dua anak perempuanya mendoakan agar segala urusan Aliff  di dunia dan akhirat akan dipermudahkan Allah SWT.

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media.

Sayalah penulis sepenuh masa di Oh! Media yang selalu temani awak di saat susah nak tidur tu. Nak tahu apa yang terkini dan viral boleh cari nama abang ok!

Lagi dalam kategori Oh! Artis

Ke Atas