Connect with us

Oh! Media

“Haruslah ‘Good Looking’, Tak Selekeh” – Inara Rusli Letak Kriteria Calon Suami Baru Jauh Beza Dengan Virgoun Sebab Serik?

Oh! Artis

“Haruslah ‘Good Looking’, Tak Selekeh” – Inara Rusli Letak Kriteria Calon Suami Baru Jauh Beza Dengan Virgoun Sebab Serik?

Rasanya ramai yang tahu bahawa influencer dari Indonesia, Inara Rusli telah sah bercerai dengan penyanyi terkenal, Virgoun pada 10 November lepas.

ADVERTISEMENT

Menurut laporan Beautifulnara, Inara dikatakan sedang mencari teman hidup baru yang mempunyai beberapa kriteria yang diimpikan.

Inara ketika ditemui pihak media mengatakan yang bakal suaminya nanti haruslah mempunyai rupa paras yang kacak, tidak selekeh dan pandai bergaya.

Perkara itu buatkan rata-rata peminatnya bersetuju kerana merasakan yang Inara sudah banyak tersakiti kerana pengalamannya bersama bekas suaminya, Virgoun sebelum ini.

Kerana telah disakitkan dengan yang bad looking, sakitnya itu bertambah parah.

Dia cari good looking sebab pengalaman dapat orang yang tiada rupa dan juga sikap yang buruk.

Untuk info, Virgoun yang terkenal dengan lagu Bukti telah mendirikan rumah tangga bersama Inara pada tahun 2014 sebelum bercerai.

Mereka dikurniakan tiga orang cahaya mata iaitu Starla Rhea Idola Virgoun, Faithlee As- Sya’ir Virgoun dan Terang Sharique Virgoun.

Kredit: Beautifulnara

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media.

Lagi dalam kategori Oh! Artis

Ke Atas