Connect with us

Oh! Media

hariz hamdan

Oh! Artis

Hariz Hamdan Ikut Arahan Pengarah, Buat Babak Seakan Bercium Hidupkan Watak ‘Playboy’

Drama terbaru lakonan Hariz Hamdan, Bunga Salju nampaknya akan mengundang kontroversi apabila memaparkan babak seakan-akan sedang bercium.

BACA: Tular Foto Anna Jobling Dicium Artis Lelaki Ini?

IKLAN

Memetik laporan Gempak, Hariz bagaimanapun terbuka untuk melakonkan babak sebegitu jika ianya dapat menguatkan lagi karakter yang dibawanya sebagai seorang ‘playboy’.

hariz hamdan

Katanya lagi, sebagai seorang pelakon dia hanya mendengar arahan pengarah dan menerima idea yang diberikan pengarah.

hariz hamdan

Tambahan pula, pengarah juga ada menerima idea yang diberikan Hariz untuk menjayakan sesuatu watak.

Saya okay saja untuk buat babak begitu, tapi asalkan babak itu dapat menguatkan lagi karakter saya. Bagi saya, apa yang saya buat, saya hanya seorang pelakon.

Bagi saya, babak sebegitu di dalam drama Bunga Salju, watak sebagai Farouq seorang playboy, dengan babak itu dapat menguatkan lagi karakter Farouq supaya orang tengok.

Jelas Hariz lagi, dia okey sahaja untuk melakonkan babak sebegitu untuk menunjukkan kepada penonton karakter seorang playboy yang sebenar.

hariz hamdan

Malah, Hariz bersedia untuk menerima kritikan daripada penonton kerana di dalam drama itu dia juga perlu menayangkan badan.

Pelakon ini berkata, dia terbuka untuk membuka baju asalkan babak sesuai dengan keadaan dan situasi. Namun, ianya hanya akan dilakukan selepas berbincang dengan pengarah. Bukannya menonong je nak buka baju.

Kredit: Gempak

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media.

Penulis sepenuh masa di Oh! Media berkaitan isu viral dan trending di media sosial.

Lagi dalam kategori Oh! Artis

Ke Atas