Connect with us

Oh! Media

“Fitnah? The Truth Will Prevail” – Puteri Sarah Bidas Kenyataan Syamsul Yusof

Oh! Artis

“Fitnah? The Truth Will Prevail” – Puteri Sarah Bidas Kenyataan Syamsul Yusof

Kecoh mengenai kemelut rumah tangga pasangan selebriti Syamsul Yusof dan Puteri Sarah Liyana selepas timbulnya dakwaan yang mengatakan Syamsul sudah pun bernikah senyap-senyap dengan orang ketiga, Ira Kazar.

ADVERTISEMENT

BACA: “Ya, Ianya Fitnah” – Syamsul Yusof Jawab Dakwaan Kahwin Lagi, Nak Saman Jawi RM10 Juta

Tidak berdiam diri, pengarah filem Mat Kilau itu tampil mendedahkan bahawa dia akan mengambil tindakan terhadap pihak Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuan (JAWI) dengan menyaman sebanyak RM10 juta atas dakwaan dan penyebaran berita yang mengatakan dirinya sudah pun berkahwin dengan Ira.

Puteri Sarah minta Syamsul mengaku sudah berkahwin

Terbaru, Puteri Sarah pula menimbulkan tanda tanya selepas memuat naik beberapa hantaran di Insta Storynya yang meminta suaminya itu untuk mengaku bahawa sudah berkahwin satu lagi. Mana satu yang betul ni?

Puteri Sarah juga meminta Syamsul untuk jujur dan mendedahkan mengenai perkara baik ini supaya dapat mengelakkan daripada timbulnya fitnah serta prasangka buruk keluarga terhadap pengarah tersohor itu.

Puteri Sarah juga seakan menafikan kenyataan Syamsul yang mengatakan bahawa berita mengenai perkahwinannya itu merupakan satu fitnah.

Ah sudah, ni mana satu yang betul ni? Diharapkan agar isu ini dapat diselesaikan dengan baik dan segera lah ya? Sama-sama kita doakan yang terbaik.

Kredit: Instagram Syamsul Yusof | Instagram Puteri Sarah Liyana

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media

Lagi dalam kategori Oh! Artis

30 Hari Paling Trending

ohmedia telegram group
Ke Atas