Connect with us

Oh! Media

‘Fikirlah Logik Border Pun Tutup’ – Serina Nafi Nikah Di Siam

Oh! Artis

‘Fikirlah Logik Border Pun Tutup’ – Serina Nafi Nikah Di Siam

Baru-baru ini, cef terkemuka negara, Datuk Chef Wan meluahkan rasa kesal apabila mendapat tahu anak berkahwin tanpa pengetahuannya. Menurut Chef Wan, dia hanya mengetahui mengenai khabar itu setelah dimaklumkan kakaknya.

ADVERTISEMENT

BACA: ‘Sedih Hati Ingatkan..’ – Chef Wan Kesal Dituduh Buka Aib Anak Nikah Di Siam

Tidak hanya mendiamkan diri, Serina Redzuawan menerusi posting terbaru di Instagram menjelaskan kekeliruan dan menafikan dakwaan dia telah berkahwin di Siam. Kata Serina, dia dan suami telah bernikah di sebuah negeri dalam Malaysia namun tidak dinyatakan dimana lokasi sebenarnya.

Kata Serina lagi, apabila difikirkan secara logik, tidak mungkin dia menikah di negara seberang apabila sempadan ditutup akibat pandemik. Malah, Serina menjelaskan suami adalah duda dan bukanlah suami orang seperti yang diperkatakan.

Dalam hantaran itu, Serina mengakui ramai yang menghasut bapa untuk melihat keluarganya hancur. Sebagai seorang anak, dia sentiasa menghormati bapa dan mereka tiada masalah sebelum ini.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Serina Datuk Redzuawan (@serinaredzuawan)

Serina memohon orang ramai menghentikan tohmahan dan mendoakan kebahagiaan buat keluarga barunya. Dia juga memohon perasaan keluarga mertua dihormati.

Kredit: Serina Redzuawan

+ Baca respon pembaca di Facebook Oh! Media

Comments

Lagi dalam kategori Oh! Artis

30 Hari Paling Trending

ohmedia telegram group
Ke Atas