Connect with us

Oh! Media

“Elok Tambah Lagi 10 Jahit”, Shuhada Dianggap Netizen Mulut Kurang Ajar?

Netizen kata Shuhada kurang ajar

Oh! Artis

“Elok Tambah Lagi 10 Jahit”, Shuhada Dianggap Netizen Mulut Kurang Ajar?

Rasanya ramai dah tahu bahawa pelakon, Hafidz Roshdi didakwa sudah menceraikan isterinya dengan talak satu Nurul Shuhada Mat Shukri baru-baru ini.

ADVERTISEMENT

Bukan tu jer, Shuhada juga dedah yang dia telah ditumbuk pelakon lelaki itu sebanyak 3 kali di pipinya sehingga meninggalkan kesan yang teruk.

BACA : Isteri Hafidz Roshdi Tunjuk Muka Rabak Didakwa Kena Tumbuk, Shuhada Bakal Cerita Apa Terjadi Nanti!

Biarpun ramai yang mengecam tindakan pelakon lelaki itu mencederakan isteri di bahagian muka atas sebab yang tidak munasabah, tetapi ada juga yang seakan-akan muak melihat Shuhada sering bercerita soal isu rumah tangga di media sosial.

Menurut individu-individu itu semua, mereka menyampah apabila Shuhada atau mesra dipanggil sebagai Shu lantang bersuara dan mendakwa sering membuka aib suami.

Pendapat mereka, Hafidz Roshdi sedaya upaya untuk menyembunyikan masalah yang berlaku dalam rumah tangga kerana mahu menutup aib keluarga.

Shuhada Hafidz Roshdi
Komen netizen terhadap Shuhada

Tetapi setelah Shu membuka mulut mendedahkan ‘perangai’ sebenar pelakon itu, maka segelintir netizen itu merasakan terbukti sebab ‘sebenar’ Hafidz tidak mampu mengawal perasaan marah serta melafazkan cerai akibat mulut wanita itu.

Padan muka. Balasan kepada wanita yang mulut kurang ajar. Tak hormat suami dan kuat provoke. Elok tambah lagi 10 jahit di belah pipi kanan.

Apa pandangan korang? Apapun, semoga yang baik-baik saja untuk mereka berdua.

Kredit: b.cari

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media.

Lagi dalam kategori Oh! Artis

30 Hari Paling Trending

Ke Atas