Connect with us

Oh! Media

Diperli Tidak Boleh Rentas Negeri, Ini Respon Rita Rudaini Buat Netizen Gelakkan Dirinya

Oh! Artis

Diperli Tidak Boleh Rentas Negeri, Ini Respon Rita Rudaini Buat Netizen Gelakkan Dirinya

Wah! Ramai yang dah selamat rentas negeri dan tiba kampung halaman jumpa emak, ayah, atok dan nenek nampaknya. Selamat bercuti dan jangan lupa terus jaga SOP dan amalkan norma baharu. Seronok-seronok juga, korang janganlah perli-perli orang yang buat keputusan tidak mahu mengambil vaksin, kesian mereka.

ADVERTISEMENT

BACA: Netizen Saran Anti-Vaksin Lepak Rumah Rita Rudaini Atau Zul Yahya Saat Ramai Rentas Balik Kampung

Sebelum ini, kami ada kongsikan tentang pelakon Rita Rudaini dan Zul Yahya diperli netizen tidak dapat merentas negeri kerana menolak vaksin. Sehinggakan ada yang menyarankan golongan anti vaksin untuk lepak sahaja di Rita Rudaini dan Zul Yahya.

Twitter

Tidak cukup dengan itu, ada juga yang meminta orang ramai untuk membuat laporan polis jika terlihat mereka merentas negeri.

Tidak berdiam! Ini jawapan Rita Rudaini untuk mereka yang memerli

Siapa sahaja yang boleh mendiamkan diri kalau orang ramai asyik memetik nama kita betul tak? Itulah apa yang dirasai Rita Rudaini selepas bertubi-tubi dipetik nama dan ada juga yang menghantar pesanan DM hanya untuk menggelakkan dirinya.

Bagaimanapun, Rita mengakui dia tidak kesah jika tidak dapat merentas negeri dan makan di dalam restoran kerana dia tetap dengan pendiriannya.

Yang penting syukur Alhamdulillah Allah jaga satu keluarga sihat dan cukup rezeki. Mak? Hari-hari telefon mama, sehari dekat 10 kali juga. – Tulisnya.

Kesian, dah vaksin jadi gila dan busuk hati

Kredit: Instagram

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media.

Lagi dalam kategori Oh! Artis

Ke Atas