Connect with us

Oh! Media

‘Dia Mohon Ruang’- Dakwaan Curang, Ini Respon Pengurus Aman Ra

Oh! Artis

‘Dia Mohon Ruang’- Dakwaan Curang, Ini Respon Pengurus Aman Ra

Kecoh di media sosial apabila seorang wanita dipercayai isteri kepada penyanyi rap popular mendakwa suaminya telah berlaku curang. Melalui status yang ditulis di Instagram Story, wanita berkenaan mendakwa dirinya dan anak-anak telah diabaikan suami. Malah, dia mendakwa suaminya sudah empat kali melafazkan cerai.

ADVERTISEMENT

BACA : Isteri Penyanyi Rap Popular Buat Pendedahan Berani, Dakwa Suami Curang?

Memetik laporan Harian Metro, Aman Ra yang diwakili pegawai perhubungannya iaitu Joe Saiful berkata, dia belum dapat memberikan sebarang komen buat masa ini.

Pendedahan isteri

Penyanyi yang popular dengan lagu Bangun ini juga memohon sedikit ruang kerana isu yang dibangkitkan membabitkan urusan peribadi.

Buat masa ini Aman Ra belum boleh memberikan sebarang komen berhubung isu yang sedang tular. Namun dia akan berkongsi kenyataan rasmi secepat mungkin.

Dia juga memohon sedikit ruang kerana masalah yang berlaku ini adalah sesuatu yang besar serta membabitkan isu peribadi.

Dalam pada itu, usaha wartawan Harian Metro untuk mendapatkan respon daripada isteri tidak berhasil apabila dia tidak menjawab mesej yang dihantar di Instagram.

Apa-apa pun semoga perkara ini dapat diselesaikan dengan cara baik.

Kredit: Harian Metro

+ Baca respon pembaca di Facebook Oh! Media

Comments

Lagi dalam kategori Oh! Artis

30 Hari Paling Trending

Ke Atas