Connect with us

Oh! Media

cliff umar

Oh! Artis

Bekas Isteri Kecewa Cliff Umar Boleh Beli ‘Barang’ Tapi Tak Mampu Bayar Nafkah Anak

Sebelum ini, bekas juara dan peserta rancangan Gegar Vaganza All Star, Cliff Umar mengaku bersalah memeiliki dadah jenis heroin.

BACA: Juara Gegar Vaganza 7 Mengaku Bersalah Miliki Heroin, Berdepan Hukuman Penjara 5 Tahun

IKLAN

Akibat daripada itu, Zurini Hasbullah, bekas isteri kepada Umar meluahkan rasa kecewa kerana bekas suaminya menolak semua tuntutan wang nafkah untuk kegunaan anak mereka.

Cliff Umar bagi alasan tidak mampu tapi…

Peguam saya terkejut. Daripada tuntutan asal lebih RM500,000 ia sekarang menjadi lebih rendah kerana saya menolak beberapa tuntutan lain selepas memikirkan mengenai keadaannya.

Saya hanya meminta bayaran jagaan anak, mutaah dan idah. Saya juga menawarkan untuk menerima bayaran pendahuluan dan bayaran boleh dibuat apabila dia mampu. Bukan semuanya sekali gus.

Seperti biasa, dia kata kerjanya tidak menentu dan dia tidak mampu. Tetapi bagaimana dia mampu mempunyai tabiat mewah menagih dadah.

Untuk pengetahuan korang, Umar dan Zurini berkahwin pada tahun 2008 dan bercerai pada tahun 2019. Hasil perkahwinan itu, mereka dikurniakan tiga orang anak, dua lelaki 15 dan 12 tahun yang menghidap autisme dan seorang perempuan, 9 tahun.

Kredit: BuletinTV3

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media.

Sayalah penulis sepenuh masa di Oh! Media yang selalu temani awak di saat susah nak tidur tu. Nak tahu apa yang terkini dan viral boleh cari nama abang ok!

Lagi dalam kategori Oh! Artis

Ke Atas