Connect with us

Oh! Media

Akaun Di ‘Banned’, Netizen Dakwa Azhar Sulaiman Lembut Guna Panggilan ‘Mami’ Di Media Sosial

Akaun azhar sulaiman di banned

Oh! Artis

Akaun Di ‘Banned’, Netizen Dakwa Azhar Sulaiman Lembut Guna Panggilan ‘Mami’ Di Media Sosial

Kalau korang perasan, pelakon Azhar Sulaiman kerap menggelar dirinya ‘Mami’ setiap kali berkongsi video di Tiktok dan perkara ini mengundang tanda tanya netizen.

ADVERTISEMENT

Azhar tidak berdiam diri dan tampil memberi respon serta menjelaskan mengenai dakwaan netizen yang mengatakan dirinya seorang yang lembut apabila menggelar dirinya seperti itu di media sosial.

Terdapat satu video yang dikongsikan Azhar kelihatan dia sedang berada di set penggambaran bersama pelakon, Ruhainies. Dia juga turut minta pendapat pelakon jelita itu tentang panggilan ‘Mami’.

Nampaknya ramai yang tanya kenapa guna gelaran ‘Mami’, pondan ke? Jom kita tanya orang Penang. Ruhainies, is it ok untuk Abang Har guna gelaran Mami?

Ruhainies mengatakan yang Azhar adalah seorang lelaki yang tulen dan bukan seperti yang didakwa netizen.

Mami tu dia macam kephochi je. Macam makcik bawang, mami jarum la. Jantan tulen lah of course. Dah macam abang saya sendiri.

Walau bagaimanapun, video tersebut tidak lagi dapat dilihat kerana akaun Tiktok Azhar Sulaiman telahpun di ‘banned’ dan perkara ini dikatakannya sendiri di akaun Instagram miliknya.

Kredit: Instagram Azhar Sulaiman

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media.

Lagi dalam kategori Oh! Artis

30 Hari Paling Trending

Ke Atas