Connect with us

Oh! Media

pejabat agama

Oh! Artis

“10 Tahun Kerja, Belum Pernah Lihat Orang Senyum Kes Tangkap Khalwat” – Pekerja Pejabat Agama

Siapa sahaja yang boleh tersenyum dan berasa seronok bila tertangkap melakukan sesuatu yang tidak baik. Seorang individu yang bekerja di agensi agama juga merasakan perkara itu tidak sepatutnya berlaku, apatah lagi bila didakwa berkhalwat.

BACA: “Anies Tak Pandai Berlakon” – Ruhainies Terharu Dapat Jumpa Wartawan Di Mahkamah

IKLAN

Memetik satu laporan di aplikasi X, individu ini mendakwa sudah bekerja selama 10 tahun di agensi agama tetapi berasa hairan dengan gelagat dua orang selebriti yang terlihat gembira di mahkamah dengan dakwaan berkhalwat.

Sepanjang berkhidmat di agensi agama lebih 10 tahun belum pernah lagi saya melihat kes tangkapan khalwat melibatkan pasangan apabila didakwa di mahkamah dalam keadaan senyum dan seronok.

Seronok berjumpa dengan kawan-kawan media katanya sampai lupa ini kes tangkapan khalwat.

Alasan gembira jumpa rakan-rakan media tak boleh diterima…

Tambahnya, alasan gembira berjumpa dengan rakan-rakan media itu seperti tidak boleh diterima kerana ia adalah perbuatan memalukan.

Terdahulu, pelakon Ruhainies dan Aliff Aziz mengaku tidak bersalah atas pertuduhan berkhalwat di sebuah kondominium mewah pada 9 Mac lalu.

Kredit: Aplikasi X

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media.

Sayalah penulis sepenuh masa di Oh! Media yang selalu temani awak di saat susah nak tidur tu. Nak tahu apa yang terkini dan viral boleh cari nama abang ok!

Lagi dalam kategori Oh! Artis

Ke Atas