Connect with us

Oh! Media

(VIDEO) Pengalaman Dhiya Ketika Menjelang Aidilfitri Bakal Menyentuh Hati Korang

Borak Raya Bersama Super Coffee

Branded

(VIDEO) Pengalaman Dhiya Ketika Menjelang Aidilfitri Bakal Menyentuh Hati Korang

Setelah 2 tahun kita tak dapat pulang beraya untuk menyambut Aidilfitri, akhirnya tahun ni kita diberi kesempatan untuk merentas negeri dan berjumpa keluarga tersayang. Ish, tak sabarnya!

Sambutan raya tahun ni confirm meriah, maklumlah, semua orang mesti nak berkongsi cerita dan pengalaman diorang semasa menempuh wabak pandemik ni. 

Alang-alang cakap pasal berkongsi cerita ni, Oh! Media nak share dengan korang iklan daripada Super Coffee yang lain daripada lain dan confirm akan membuatkan air mata  korang menitis! 

“Dah 7 Tahun Tak Merasa Air Tangan Mak” 

Dalam pada kita bergembira bersama yang tersayang, ada juga yang terpaksa mengorban masa demi tugas pada negara. Lebih sayu, ada yang terpaksa menyambut Raya dalam keadaan yang sedikit berbeza daripada tahun sebelumnya. 

Hari Raya merupakan antara waktu yang sangat bermakna kerana saudara-mara dan ahli keluarga yang jauh akan berkumpul bersama mengeratkan silaturahim.

Saksikan Borak Raya bersama Super dan selami kisah sebenar masyarakat menyelami erti sebenar Syawal. 

Alang-alang tengok tu, ajaklah keluarga semua minum Super Coffee, barulah meriah sambutan raya. 

Super mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin.

Lagi dalam kategori Branded

30 Hari Paling Trending

ohmedia telegram group
Ke Atas