Connect with us

Oh! Media

(VIDEO) Kantoi Bila Mak Girlfriend Rupanya….

Branded

(VIDEO) Kantoi Bila Mak Girlfriend Rupanya….

Malaysia ni punyalah unik daripada kepelbagaian kaum, makanan sehinggalah menyambut lebih daripada satu perayaan utama.

Macam biasalah, setiap kali tiba musim perayaaan pasti akan ada iklan yang akan memeriahkan lagi suasana, sarat dengan mesej dan pengajaran. Kali ni Oh! Media nak kongsikan satu video sempena Sambutan Tahun Baru ni daripada Vochelle.

Ingatka dah cukup samseng sangat perangai, rupanya….

Gengster dalam hati ada taman

Haaaa.. Itulah orang cakap buat baik berpada-pada, buat jahat jangan sekali. Mesti si Ah Seng menyesal, selama ni berlagak gengster, siap ‘pau’ tuan kedai. Sekali boleh pula jatuh cinta dengan anak tauke. Dapat restu ke tidak cinta mereka ni?

Tapi paling best, mestilah plot twist iklan ni, ingatkan berjaya buat awek melting sebab coklat. Rupanya hati orang lain yang cair. Nak tau apa yang terjadi? Tengok la video Vochelle: Melting Your Heart yang kami kongsikan ni sampai habis.

Dalam pada tu, Oh! Media nak pesan dalam kita menyambut kemeriahan Tahun Baru Cina nanti, jangan lupa jaga SOP. Selamat Tahun Baru Cina kepada mereka yang meraikannya.

Nak balik raya nanti jangan lupa bawa buah tangan Vochelle!

Lagi dalam kategori Branded

30 Hari Paling Trending

Ke Atas