Connect with us

Oh! Media

Tips Mudah Topup Barang Dapur & Pesan Makanan, Tahu-Tahu Sampai Depan Rumah!

Branded

Tips Mudah Topup Barang Dapur & Pesan Makanan, Tahu-Tahu Sampai Depan Rumah!

Kesibukan bekerja dan menguruskan rumah menyukarkan kita untuk meluangkan masa untuk ke pasar raya berbelanja barangan dapur dan juga memasak.Lebih mudah untuk pesan secara online dan barangan & makanan dihantar terus depan rumah.

Tapi mungkin ramai yang skeptikal dan menganggap pesan makanan atau barangan secara online akan memakan kos yang tinggi. Kadang-kadang perlu menunggu kod promo untuk mendapatkan penjimatan. Tapi kini ada cara lebih jimat dan menguntungkan bagi memudahkan urusan harian.

Langgan pandapro dan mula berjimat sekarang

Untuk korang yang mahu menikmati ganjaran dan penjimatan, jom melanggan pandapro sekarang. Nikmati diskaun sebanyak 77% dengan langganan selama 6 bulan, hanya perlu bayar RM6.90 sebulan.

Nak lagi jimat? Terus langgan setahun dengan diskaun 84%. Bayangkan bayar RM4.90 je sebulan tapi macam-macam boleh jimat. Sangat berbaloi. Rugi tak langgan sekarang.

Kelebihan pandapro

Ini manfaat pandapro yang akan pelanggan dapati dengan setiap langganan.

Setiap bulan, pelanggan tidak perlu membayar kos penghantaran untuk 12 kali pesanan. Betul-betul percuma, jadi bolehlah belanja lebih lagi untuk makanan dan barangan untuk keluarga.

Lebih 20,000 restoran terpilih yang korang boleh pesan untuk mendapatkan 15% diskaun ketika memesan menerusi app foodpanda.

Perlu topup barangan keperluan? Gunakan saja 20% diskaun untuk dibelanjakan di pandamart. Jimat masa tanpa perlu memandu, bayar parkir, memilih barang, beratur untuk bayar yang leceh. Pesan je melalui app, tunggu depan rumah, barangan siap dihantar. Senang.

Sesekali mahu meraikan hari jadi ahli keluarga atau sekadar makan-makan hujung minggu, pelanggan pandapro akan menerima potongan sehingga 25% diskaun untuk makan di restoran. 5% tambahan pula diberikan untuk pesanan yang diambil sendiri di kedai oleh pelanggan. Banyak betul penjimatan jika dibandingkan dengan harga bulanan yang mampu milik. 

Langgan sekarang dan nikmati pelbagai kelebihan, penjimatan hebat

Ada berita gembira! Korang mungkin salah seorang yang bertuah untuk memenangi 2 bulan langganan percuma dan baucar RM50. Periksa app foodpanda setiap hari untuk memastikan korang antara 4 juta pelanggan bertuah pandapro!

Nak tahu apa ada lagi di foodpanda, muat turun sekarang di App Store dan Google Play. Jangan lupa langgan terus pandapro, barulah boleh mula berjimat dan nikmati pelbagai diskaun hebat. Ikuti foodpanda di Facebook dan Instagram untuk promosi terkini.

Comments

Lagi dalam kategori Branded

Ke Atas