Connect with us

Oh! Media

Tampil Dengan Supermom Peribadi #SeriMommy, Cukup Buktikan Seri Murni Sentiasa Di Sisi Para Ibu!

Branded

Tampil Dengan Supermom Peribadi #SeriMommy, Cukup Buktikan Seri Murni Sentiasa Di Sisi Para Ibu!

“Masakan mak paling sedap…”

Korang setuju tak, bila kami cakap bahawa mak-mak kita ni ada ‘superpower’? Mana tidaknya, dari kecil sampai besar. Semua urusan dari dalam rumah, pendidikan dan segala hal peribadi mesti mak-mak kita yang settlekan! Fuh!

Salah satu yang selalu buatkan kita teringat pada mak mestilah masakan air tangan mereka. Kalau dapat lauk favorite, confirm tambah berpinggan-pinggan! Lagi spesial bila makanan yang dimasak tu menggunakan bahan-bahan yang berkualiti. Contohnya macam minyak masak Seri Murni!

Seri Murni Tampil Dengan Logo #SeriMommy. Tapi Kualiti Tetap Ons!

Bersempena dengan Hari Ibu di seluruh dunia. Seri Murni excited sangat nak memperkenalkan dekat korang supermom peribadi #SeriMommy yang sebenarnya sentiasa mengenyangkan perut kita  dengan masakan yang sedap di rumah. 

Psst.. psst.. Rahsianya? Mestilah dengan minyak masak Seri Murni! Min ingat lagi dari kecil, kalau min balik rumah mak  mesti akan guna minyak masak Seri Murni. Kalau pergi kedai pula, sebelum beli minyak masak wajib check logo dulu, dah confirm Seri Murni baru beli! 

Saksikan Tradisi Yang Dibawakan Setiap Generasi Serta Rasai Kelainan Bersama #SeriMommy 

Apa yang lebih menarik, minyak masak Seri Murni telah menjadi bahan kegemaran bagi setiap generasi. Bayangkan ayam goreng tanpa minyak yang berkualiti. Hilanglah nikmatnya. Campuran rahsia dari jenama Seri Murni ini telah bertahan dalam ujian masa.

Sehingga ke hari ini, ia terus menerus mengeluarkan rasa terbaik dalam hidangan kegemaran setiap keluarga di Malaysia. Kami juga yakin, setiap isi rumah pasti merasa kelainan bagi setiap sajian yang menggunakan minyak masak dari Seri Murni. Wow!

So, tunggu apa lagi! Saksikan tradisi yang dibawakan setiap generasi dan  rasai kelainannya bersama dengan #SeriMommy melalui kandungan dan video menarik di akaun Instagram dan Facebook Minyak Masak Seri Murni sekarang! Nak beli produk Seri Murni? Beli sahaja di Lazada, mudah!

Lagi dalam kategori Branded

30 Hari Paling Trending

Ke Atas