Connect with us

Oh! Media

Tak Perlu Bersilat Di Dapur, Mudahnya Nikmati Roti Canai Ala Mamak!

Roti canai Kawan Food

Branded

Tak Perlu Bersilat Di Dapur, Mudahnya Nikmati Roti Canai Ala Mamak!

Semestinya ramai antara kita merindui sesi lepak di mamak tak kira masa untuk minum-minum atau pun layan bola bersama kawan. Paling penting menu wajib roti canai kena ada setiap kali. Tapi dengan keadaan seperti sekarang, demi keselamatan dan kesihatan diri dan keluarga, nak lepak mamak pun susah.

Siapa je tak teringin bila teringat roti canai yang lembut di dalam tapi crispy, flaky di luar. Buat sarapan sedap, malam-malam bila kelaparan pun masih layan.

Mungkin restoran mamak berhampiran korang ada yang tutup, ada waktu operasi terhad, tapi ada cara mudah untuk korang dapatkan roti canai yang dah lama korang craving tu.

Kawan Malabar Roti kan ada!

Mesti ada yang dah gigih cari resepi di Internet, tengok video Youtube semata-mata nak dapatkan roti canai sebijik macam mamak kan? Susah-susah buat, menjadi ke tak tu tak tahu lagi. Kenapa kena susah-susah guys?

Tak perlu rumitkan keadaan nak kena cari bahan, bersilat di dapur kalau ada cara yang mudah dan confirm-confirm sedap.

Kawan Malabar Roti kan ada? Cara mudah untuk nikmati roti canai kegemaran korang di rumah, bila-bila masa, senang pulak tu! Hanya dengan beberapa langkah mudah, roti canai siap dihidang dan dimakan.

Langkah mudah masak Malabar Roti Canai Mamak Style

1. Malabar Roti canai yang disimpan di dalam peti sejuk perlu dikeluarkan (roti tidak perlu dinyah beku).

2. Panaskan kuali dan masukkan terus Malabar Roti Canai (tidak perlu masukkan minyak masak).

3. Terbalikkan Malabar Roti Canai sehingga kedua-dua belah kelihatan kuning keemasan.

4. Tepuk-tepukkan Malabar Roti Canai supaya lebih gebu sebelum dihidang. Siap!

Promosi beli 5 dapat 4!

KawanFood Malabar Roti Promo

Apalah makna roti canai terbaik tanpa gandingan paling serasi, apa lagi kalau bukan teh tarik kan? Dari sekarang hingga 19 September 2021, dengan setiap pembelian 5 pek Kawan Malabar Roti, korang akan dapat 4 botol F&N Teh Tarik Ori secara PERCUMA!* Yes, free je guys!

Jom grab buat stok roti canai favourite korang di pasar raya seluruh Malaysia atau order online di SINI sekarang.

*Tertakluk terma dan syarat. Promosi sah di Lembah Klang sahaja.

Lagi dalam kategori Branded

30 Hari Paling Trending

ohmedia telegram group
Ke Atas