Connect with us

Oh! Media

Seriuslah?!! Gempak Gila Video Baru Sofyank. Terus Rasa Nak Angkat Satu Toyota Yaris!

Branded

Seriuslah?!! Gempak Gila Video Baru Sofyank. Terus Rasa Nak Angkat Satu Toyota Yaris!

Korang dah tengok video terbaru Sofyank dengan Bella Khan? Oh! Media mula-mula clueless kejap apa yang terjadi kepada mereka.

Lepas dah tengok VIDEO kedua-duanya, baru kami faham perkara sebenarnya!

Rupanya mereka ni nak explain tentang Toyota Yaris je, tapi masing-masing punya kreatif tu, sampai kami yang tengok ni pun rasa macam nak angkat satu la!

#DareToChallenge, kereta korang cukup padu tak?

Kalau korang nak tau Toyota menganjurkan cabaran #DareToChallege, di mana 4 orang selebriti media sosial iaitu Sofyank, Bella Khan, OkokokMou (Madeline) dan Cody Hong dicabar untuk menghasilkan video bersama model Toyota Yaris ni. 

Keempat-empat selebriti ini akan memperkenalkan kelebihan yang dimiliki oleh model hatchback ni mengikut persona yang berbeza, sebab tu korang boleh tengok setiap video tu ada tema tersendiri, ada versi riuh, magik,ayu-ayu dan tech savvy. 

Undi video terbaik & menang barangan eksklusif dari Toyota

Hmm korang dah tengok semua video tu? Undi video yang korang rasa the best dan berjaya buat hati korang tergerak untuk memiliki Toyota Yaris ni. Kami dah pilih sorang, tapi biarlah undi kami rahsia. 

Cabaran #DareToChallenge ini akan dihoskan oleh duta rasmi Toyota Yaris, Janna Nick dan ia akan disiarkan di platform sosial Toyota Malaysia, akaun selebriti media sosial serta laman sesawang Toyota Malaysia.

Kalau video yang korang undi tu berjaya mendapat undian terbanyak, korang berpeluang untuk memenangi barangan eksklusif daripada Toyota. Best tu!

Toyota Yaris pesaing model kereta hatchback!

Kredit: WapCar

Di pasaran model kereta hatchback semakin mendapat perhatian dan Toyota Yaris merupakan salah satu jenama yang mendapat permintaan yang tinggi kerana reka bentuk luaran dan dalaman yang sofisicated dan bergaya.

Digabungkan pula dengan ciri Keselamatan “Toyota Safety Sense” yang mantap, Yaris merupakan model pilihan terbaik sebagai kereta pertama dan bagi memenuhi kehidupan seharian korang.

Jom ke ruang pameran Toyota & book Yaris korang sekarang!

Suka video-video cool Toyota Yaris, jangan lupa share dekat sosial media korang. Sambil-sambil tu bolehlah singgah ke bilik pameran Toyota berhampiran korang untuk pandu uji sendiri model Yaris ni. 

Dijual pada harga bermula RM 70,940, Yaris hadir dengan 3 pilihan warna menarik, Red Mica Metallic, Platinum White Pearl dan Silver Metallic. Kalau korang rasa Toyota Yaris ni onz jangan lupa untuk book satu, barukah boleh mulakan tahun baru 2022 dengan lebih bergaya.

Untuk lebih info mengenai Toyota Yaris, korang boleh klik di SINI.

Comments

Lagi dalam kategori Branded

30 Hari Paling Trending

ohmedia telegram group
Ke Atas