Connect with us

Oh! Media

RM3 Je? Ramai Tak Sangka Apa Yang Boleh Dibuat Zaman Sekarang

Branded

RM3 Je? Ramai Tak Sangka Apa Yang Boleh Dibuat Zaman Sekarang

Ketika keadaan ekonomi tidak menentu seperti sekarang, ramai antara kita terpaksa berjimat-cermat dalam banyak hal. Kami kongsikan apa yang boleh dibelanjakan dengan hanya RM3 ke bawah sahaja. Ada ke?

Belanja di kedai RM2

Kedai paling ‘berhantu’ bak kata orang. Sekali masuk, macam tak jumpa jalan keluar. Paling best, tak perlu pening-pening tengok harga, mana yang berkenan, ambil masuk bakul, hanya RM2.10 satu barang.

10 keping mask 3 ply

Keperluan masa kini perlu keluar membeli barang. Mask ini memberikan perlindungan dari risiko kita dari dijangkiti dan menjangkiti orang lain dengan virus berbahaya. Boleh dibeli di SINI!

Biji benih bunga, sayur

Memandangkan banyak masa akan dihabiskan di rumah ketika ini, apa kata luangkan sedikit untuk bercucuk tanam. Beli je biji benih secara online, serendah RM1.89 pun dah dapat untuk satu paket kecil. Bermacam sayur-sayuran dan bunga-bungaan boleh dipilih di SINI.

Pewangi rumah

Nak rumah yang wangi dan selesa untuk didiami, tak perlu belanja lebih pun. Contohnya refill pewangi ini hanya berharga RM1.99 di SINI. Murah kan?

Sewa laptop!

Ramai yang kena bekerja dari rumah ketika ini, mestilah laptop dan PC penting kan? Tapi apa yang jadi kalau laptop atau PC diberi tempat kerja asyik buat hal? Kenapa kena belanja lebih nak beli baru kalau boleh sewa je?

Dengan hanya serendah RM2.33 sehari, korang boleh sewa laptop & PC di Zulend untuk bekerja atau belajar dari rumah. Tak perlu pening-pening fikir mana nak cari duit untuk laptop baru!

Khidmat sewa ni tersedia untuk korang yang tinggal di Lembah Klang sahaja. Paling best, penghantaran dan pickup dari kedai mereka turut disediakan oleh pihak Zulend. Kalau ada sebarang kerosakan dengan penggunaan normal, penyelenggaraan dan gantian akan dibuat percuma.

Tapi jika kerosakan berlaku disebabkan kecuaian atau dibaiki pihak lain, pengguna perlu membayar bayaran tambahan.

Sekarang Zulend ada promo PERCUMA 1 bulan sewa laptop dan PC tau. Senang je nak tebus kalau korang tercari-cari laptop atau PC untuk kegunaan bekerja atau belajar. Ikut je langkah di bawahL

  1. Daftar di www.zulend.com
  2. Hantarkan emel digunakan di ruangan mesej Zulend.
  3. Sewa selama 1 tahun bersama Zulend di SINI untuk nikmati promo!

Bagaimanapun, promo ini tertakluk pada terma dan syarat:

  1. Sah untuk sewa selama 1 tahun sahaja.
  2. Sah sehingga 30 Jun 2021.
  3. Hanya boleh menebus sekali sahaja untuk setiap pengguna.
  4. Hanya boleh ditebus untuk pengguna di Lembah Klang sahaja.

Untuk maklumat lanjut, boleh hubungi Zulend di Whatsapp, kunjungi website mereka dan follow mereka di Facebook dan Instagram untuk update promo terkini.

Penulis editorial sepenuh masa di Oh! Media. Memfokuskan sepenuhnya artikel-artikel berkaitan pemasaran.

Comments

Lagi dalam kategori Branded

30 Hari Paling Trending

Ke Atas