Connect with us

Oh! Media

Ramai Dah Menang Ganjaran RM66,600 Dengan Hanya Main Game Di Watsons 6.6 & Dapat Diskaun Hingga 80%

Branded

Ramai Dah Menang Ganjaran RM66,600 Dengan Hanya Main Game Di Watsons 6.6 & Dapat Diskaun Hingga 80%

Siapa tak pernah shopping dekat Watsons memang rugi! Bila sebut pasal Watsons, mesti ramai orang excited sebab Watsons tak pernah berhenti dari tawarkan kita dengan promo-promo yang menarik dan menjimatkan.

Lagi-lagi waktu pandemik Covid-19  ni, Watsons memang galakkan kita semua untuk shopping secara online untuk pastikan keselamatan dan kesihatan kita bersama.

Disebabkan sambutan tak pernah mengecewakan, kali ini kami nak kongsikan pula promo Watsons 6.6 Mid Year Sale yang bermula sejak 1 Jun hingga 10 Jun 2021 ini. Apa yang pasti kita akan nikmati penjimatan berlipat kali ganda! 

Diskaun sehingga 80% & dapat pula CASHBACK 20% di TnGo!

Sempena Watsons 6.6 Mid Year Sale kita ditawarkan dengan bermacam-macam promo istimewa seperti diskaun sehingga 80% untuk semua yang berbelanja secara online di Watsons. Tak cukup dengan itu, setiap pembelian juga layak menerima cashback 20% di eWallet Touch nGO. 

Memang berbaloi sebab kita boleh dapat penghantaran percuma sekali untuk setiap perbelanjaan minimum RM100 bagi semenanjung dan RM150 Sabah & Sarawak. Tak payah tunggu lama, tekan je terus di sini.

Lebih menarik! Kita boleh Main Game & Menang baucar dengan nilai keseluruhan sehingga RM66,600

Korang boleh sertai permainan ini di sini. Cara bermain sangat mudah apabila kita hanya perlu menekan logo 6.6 dan dapatkan sekurang-kurangnya 660 mata untuk menang! Jom tengok kami main.

@ohmedia

Watsons 6.6 Mid Year Sale PLAY & WIN RM66,600 gais… #fyp #watsons #playwin #games #shoping ##watsonsmy

♬ She Share Story – Shayne Orok

Berbelanja & Menang! 6 pelanggan bertuah akan dipilih

Lebih menarik lagi, 6 orang pelanggan setia Watsons akan dipilih untuk mendapatkan bekalan selama 1 tahun untuk berbelanja Watsons Online. Mereka yang terpilih akan menerima baucar sebanyak RM200 setiap bulan selama 12 bulan, menjadikan jumlah keseluruhan baucar sebanyak RM2,400 untuk dibelanjakan. 

Macam mana nak menang? Pastikan daftar sebagai ahli Watsons dan berbelanja di Watsons sepanjang 6.6 Mid Year Sale. 6 pelanggan bertuah akan dipilih selepas itu.

Tak cukup lagi? Meh kami payung lebih banyak lagi kod promo yang korang boleh guna sepanjang Watsons 6.6 Mid Year Sale di bawah:

Menarik promo Watsons kali ini kan? Jadi jangan tunggu lama lagi dan cepat layari www.watsons.com.my/promo-66-main untuk dapatkan penjimatan berganda!

Bagi memudahkan lagi perbelanjaan di rumah boleh muat turun aplikasi Watsons MY di Google Play Store atau App Store dan ikuti Watsons Malaysia di Facebook dan Instagram.

Comments

Lagi dalam kategori Branded

30 Hari Paling Trending

ohmedia telegram group
Ke Atas