Connect with us

Oh! Media

Nikmati Penjimatan Dengan Sarapan McSavers Hanya RM5.99 Je. Siap Ada Minuman MILO® Tau!!

Branded

Nikmati Penjimatan Dengan Sarapan McSavers Hanya RM5.99 Je. Siap Ada Minuman MILO® Tau!!

Susah nak dapat breakfast yang murah dan mengenyangkan? Haa.. Ni kami nak kongsikan dengan anda yang McDonald’s memperkenalkan hidangan Sarapan McSavers pada harga RM5.99 je!

Ini baru betul-betul jimat!

Hanya dengan RM5.99, anda boleh menikmati kombo Sausage McMuffin with Egg + Small MILO® ATAU Nasi Lemak McD + Small MILO®.

Minuman MILO® tu pula anda boleh pilih nak yang sejuk atau panas. Syok tu!

1. Sausage McMuffin with Egg + Small Hot/ Iced MILO®️ 

Bagi yang suka menikmati sarapan ala barat, hidangan Sausage McMuffin with Egg ni semestinya pilihan terbaik untuk anda. 

Sosej ayam empuk, keju dan telur diapit bersama mufin English yang dimasak sempurna, pastinya membangkitkan semangat pagi anda!

2.  Nasi Lemak McD + Small Hot/ Iced MILO®️

Pada yang suka breakfast simple-simple dengan hidangan tradisional, anda boleh pilih kombo Nasi Lemak McD bersama MILO®.

Aroma nasi lemak yang menggiurkan dengan rasa santan asli bersama ikan bilis yang digoreng ranggup, telur serta dipadankan dengan sambal pedas-pedas manis. Memang padu!

Sebenarnya ada satu perkara yang buat kami tertarik dengan Nasi Lemak McD ini, iaitu bungkusannya yang ergonomik. Sangat mudah untuk di makan di mana sahaja!

Buka kotak terus boleh jadi ‘pinggan’.

Tunggu apa lagi? Jangan lepaskan peluang anda untuk menikmati penjimatan dengan hidangan RM5.99 Sarapan McSavers yang disediakan fresh setiap hari!

Promosi ini untuk waktu yang terhad je tau. Sarapan McSavers dijual setiap pagi bermula 6.30am-10.00am. 

Lepas ni, sebelum pergi kerja, jangan lupa singgah dulu ke McD yang berdekatan anda. Kalau nak lebih mudah order saja dengan McDelivery!

Lagi dalam kategori Branded

Instagram TiktokFacebook Twitter YouTube Telegram Whatsapp

30 Hari Paling Trending

Ke Atas