Connect with us

Oh! Media

Branded

Nikmati Keju-Tan Dengan Menu Ayam K-Cheese Crunch Terbaru Di KFC. Ini Baru Terpaling Korea!

Suka layan drama Korea? Korang confirm terliur bila ada scene ‘mukbang’ kan? Lebih-lebih lagi bila part hero atau heroin layan ayam goreng. 

Teringin nak buat ‘mukbang’ juga?

Say no more guys… Kini korang boleh layan K-drama kegemaran bersama rasa ayam goreng menggiurkan dengan menu terbaru KFC, K-Cheese Crunch!

K-Cheese Crunch, Rasa Hangat Bagaikan Bintang Korea

Untuk korang yang gila rasa pedas Korea, ayam goreng K-Cheese Crunch baharu ni memang untuk korang.

Rasanya ayam goreng yang rangup, disaluti Sos Pedas Korea dan limpahan Sos Keju. Ini betul-betul ngam dengan cita rasa Korea kami!

Lepas ni nak lepak dengan ‘chingus’ atau layan drama dekat platform OTT, WAJIB order K-Cheese Crunch. Barulah terpaling Korea!

Bangkitkan Keju-tan Ayam Goreng dengan KFC, K-Cheese Crunch!

Menu K-Cheese Crunch tersedia dalam kombo 2 ketul, kombo 3 ketul, dan Box Meal. Korang pilih je mana suka untuk isi perut dan ikut cita rasa korang!

Dah jangan tunggi lagi, buat pesanan K-Cheese Crunch korang sekarang juga! 

Korang hanya perlu imbas dan pesan apabila korang makan di KFC outlets. Kalau nak santai-santai dekat rumah sambil layan drama Korea korang, buat tempahan di aplikasi KFC atau secara atas talian dan self-collect di outlet yang berhampiran.

Untuk info lanjut, layari https://kfc.com.my/.

Hello Semua! Saya penulis editorial separuh masa bagi bahagian pemasaran. Semoga penulisan saya bermanfaat buat semua rakyat Malaysia! Terima kasih kerana sentiasa menyokong Oh!Media...

Lagi dalam kategori Branded

Ke Atas