Connect with us

Oh! Media

MuzART International Dan Enrich Perkenal “ART FLIES HIGH”, Bantu Kembangkan Kreativiti & Imaginasi Kanak-Kanak

ohmediatentanggambar.jpg

Branded

MuzART International Dan Enrich Perkenal “ART FLIES HIGH”, Bantu Kembangkan Kreativiti & Imaginasi Kanak-Kanak

Baru-baru ini, MuzArt International dan Enrich, Program Kesetiaan Perjalanan & Gaya Hidup Malaysia Airlines, telah bergabung untuk melancarkan kempen menyeluruh yang dikenali sebagai “ART FLIES HIGH” di Kuala Lumpur. 

Kempen ini dirangka istimewa untuk kanak-kanak berumur 4-12 tahun di Malaysia, mengembangkan potensi, sambil mempromosikan dan meningkatkan kesedaran tentang usaha kelestarian oleh MAS.

Kalau korang nak tau, ART FLIES HIGH nak ajak kanak-kanak untuk berkreativiti mereka tikar silikon boleh warna kalis air serta  diguna semula dan dicuci. 

Ini merupakan sebahagian daripada kempen Malaysia Airlines yang bertemakan ‘The Fond Memories of Travel’ di mana, 50 rekaan  terbaik akan dipaparkan dalam satu tikar seni bergambar kolektif dan akan dijual di platform beli-belah bebas cukai Temptations, Malaysia Airlines.

“Tikar silikon yang mampan ini adalah barang yang sempurna untuk ibu bapa menjaga kanak-kanak dan anak kecil agar sentiasa terhibur semasa makan di luar. Ia boleh dicuci, dibersihkan, dan digunakan semula – memastikan impak positif terhadap alam sekitar. Dengan kerjasama bersama Enrich dan pembawa nasional kita, kami tidak hanya memberi peluang kepada kanak-kanak untuk mempamerkan kreativiti mereka, tetapi juga memberi mereka peluang untuk mempunyai karya mereka dilihat oleh penonton global,” kata Shannics Teh, Pengasas dan CEO MuzArt International.

“Kami menjemput kanak-kanak yang berminat untuk menyertai pertandingan ini dan menunjukkan kuasa tak terbatas imaginasi mereka yang tulen dan suci. Bersama, matlamat kami adalah untuk menginspirasi generasi seterusnya, menumbuhkan impian mereka, memupuk pemikiran kreatif, dan menanamkan komitmen yang kuat terhadap amalan kelestarian, yang semua akan menyumbang kepada masa depan yang lebih cerah dan menjanjikan,” kata Philip See, Ketua Pegawai Pembangunan Lestari Kumpulan dan Ketua Pegawai Eksekutif Loyalty & Travel Solutions (MAG).

Kalau korang nak tahu, kempen ini merupakan bukti potensi transformasi melalui kerjasama antara industri yang berbeza, bagi mempertemukan dunia seni, penerbangan, dan kelestarian alam.

Inisiatif yang menyeronokkan, dinamik, dan bermakna ini bertujuan untuk mendorong kreativiti dan inovasi di kalangan kanak-kanak selepas wabak global.

Ibu bapa yang berminat boleh membeli tikar ini terlebih dahulu untuk memastikan anak-anak  mempunyai aktiviti untuk dilakukan dan sentiasa terhibur semasa perjalanan dengan Malaysia Airlines.

Pencarian rekaan terbaik bermula dari 14 Jun – 14 Julai 2023 (1 bulan). Kalau korang rasa rekaan anak korang ada potensi. Dont miss this chance!

Kategori Pertandingan & Maklumat Hadiah

Bersempena dengan ART FLIES HIGH, Seramai 50 pemenang akan dipilih. 50 reka bentuk akan digabungkan menjadi satu reka bentuk seni doodle yang lengkap dan akan dihasilkan secara besar-besaran dan dijual di platform beli-belah bebas cukai Temptations, Malaysia Airlines. Selain itu, dalam rangkaian pertandingan kebangsaan ini, MuzArt dengan sukacitanya mengumumkan tawaran eksklusif untuk semua Ahli Enrich Junior dari 14 Jun 2023 hingga 31 Mei 2024. 

Sebagai sebahagian daripada komitmen sekolah seni ini untuk menumbuhkan kreativiti dan imaginasi dalam kalangan generasi muda, MuzArt telah menyediakan dua tawaran istimewa yang boleh ditebus oleh semua Ahli Enrich Junior.

Ahli Enrich Junior boleh memilih untuk menebus satu Pek Seni percuma, yang merupakan teman sempurna untuk perjalanan seni mereka. 

Hadiah ini boleh ditebus dari mana-mana cawangan MuzArt yang terpilih. Atau, mereka boleh memilih untuk mengalami kreativiti secara langsung dengan menebus Sesi Penemuan Seni selama 90 minit di cawangan MuzArt yang terpilih.

So, amacam? Ini lah masa korang nak kembangkan kemampuan dan keistimewaan anak-anak! Nak tahu lebih lanjut? Jom tengok sini!

Pendaftaran & Penyerahan:  bit.ly/43N6B57

• Templat Reka Bentuk Pertandingan: bit.ly/3qDARRC

• Garis Panduan dan Terma & Syarat Penuh: bit.ly/3JcA68B

• Untuk pertanyaan mengenai pertandingan: https://wa.me/60143459493

Menarik kan? Jom jadi ahli Enrich dan Enrich Junior sekarang! Sila lawati pautan di bawah untuk mengetahui lebih lanjut mengenai tawaran-tawaran eksklusif untuk Ahli Enrich Junior serta garis panduan pertandingan.

Dah mendaftar menjadi ahli? Haa, ini tawaran eksklusif untuk Ahli Enrich Junior! Klik sahaja di https://enrich.malaysiaairlines.com/signup dengan kod ENRJR.

Teruskan membaca..
Berita lain yang popular...

Lagi dalam kategori Branded

Ke Atas