Connect with us

Oh! Media

Menang Hadiah Sehingga RM699 & Nikmati Diskaun Jualan Sehingga 50%? Biar Betul?

Branded

Menang Hadiah Sehingga RM699 & Nikmati Diskaun Jualan Sehingga 50%? Biar Betul?

Cakap pasal menang hadiah percuma, siapa je yang tak nak kan? Ni kami nak bagitau yang HUAWEI nak bagi korang menang hadiah percuma dan yang paling best, korang tak payah berebut dengan orang lain tau! Biar betul?

Haa, cara untuk korang menang hadiah daripada HUAWEI ni pun sangatlah mudah iaitu hanya dengan melakukan aktiviti Langgan dan Menang dan sertai aktiviti Light Up and Win melalui aplikasi My HUAWEI. Mudahkan? 

Tapi sebelum tu, korang yang tengah mencari-cari promosi murah untuk peranti, jangan lepaskan peluang untuk dapatkan diskaun penjimatan sehingga 50% tau! Biar betul?

Meriahkan Hari Natal Dengan Diskaun Penjimatan Hebat Dari HUAWEI

Haa, hari Natal makin dekat, HUAWEI tak nak terlepas nak bagi diskaun kaw-kaw sehingga 50% untuk korang tau dari 22 Disember 2021 sehingga 1 Januari 2022! Bolehlah nanti korang borong banyak-banyak dan bagi hadiah untuk yang tersayang.

Antara promosi penjimatan yang HUAWEI nak bagi dekat korang adalah diskaun penjimatan komputer riba dan monitor sehingga RM400 beserta barangan percuma, diskaun HUAWEI Matepad serta barangan percuma yang bernilai sehingga RM998.

Bukan itu sahaja, korang boleh nikmat diskaun penjimatan sehingga 50% untuk audio dan barang boleh pakai serta jam pintar HUAWEI. Tunggu apa lagi, cepat dapatkan sekarang!

Untuk maklumat lanjut mengenai peranti HUAWEI dan kempen ini, korang boleh klik di SINI. Korang juga boleh pergi ke HUAWEI Store Online, HUAWEI Lazada dan HUAWEI Shopee untuk maklumat lanjut.

Tadi kami ada cerita pasal aktiviti mudah yang korang boleh buat untuk menang hadiah kan? Haa, ini antara aktiviti yang HUAWEI buat untuk korang!

Aktiviti 1: Langgan Dan Menang Hadiah Baucar Tunai Daripada HUAWEI

Untuk aktiviti Langgan dan Menang ni, cara untuk korang menang hadiah daripada HUAWEI sangat lah senang. Korang ikut je cara dekat bawah ni:

  1. Log masuk atau cipta ID HUAWEI,
  2. Langgan newsletter HUAWEI Online Store dengan memasukkan alamat e-emel korang pada pautan langganan,
  3. Klik Claim dan menang baucar HUAWEI Online Store bernilai RM10 

Aktiviti ini bermula daripada 13 Disember 2021 hingga 25 Disember 2021, dan hadiah yang korang akan dapat adalah Baucar HUAWEI Online Store yang bernilai RM10. Mudah je kan?

Lepas korang dah langgan, korang akan dapat pop up mesej menunjukkan korang dah terima baucar tersebut dan boleh semak dekat akaun ID HUAWEI di bahagian kupon. 

Aktiviti 2: Peluang Menangi Hadiah Bernilai Sehingga RM699 Dengan ‘Light Up’

Haa, dah alang baru melanggan tu, apa kata korang join sekali aktiviti “Light Up and Win dengan hanya muat turun aplikasi My HUAWEI untuk menang lebih banyak hadiah yang lumayan! Wow, serius lah?

Cara untuk korang join permainan Light Up and Win ni senang je, apa yang korang perlu buat adalah ikuti langkah-langkah mudah ni:

  1. Daftar atau log masuk ke HUAWEI Community di bahagian My HUAWEI App dengan menggunakan akaun ID HUAWEI, 
  2. Klik pada banner ‘Light up my Christmas Tree’ untuk masuk ke halaman Kempen H5 pada Halaman Utama My HUAWEI App dan bahagian Community. Korang juga boleh join melalui laman web HUAWEI Community. Klik di SINI,
  3. Klik ‘Light Up’ untuk korang nyalakan satu lampu untuk diri sendiri,
  4. Klik ‘invite a friend to light up’ untuk dapatkan pautan untuk dikongsi dengan kawan-kawan dan diorang perlu klik ikon ‘light up for your friend’. Lagi ramai kawan korang nyalakan pokok, lagi banyak lampu yang korang akan dapat. Korang juga boleh cek berapa banyak lampu pada halaman pokok Krismas korang,
  5. Setiap peserta hanya boleh menyalakan SATU lampu untuk diri sendiri dan SATU lampu untuk peserta lain. 
  6. Setiap peserta(dengan akaun HUAWEI yang sama) hanya berpeluang menang maksimum satu hadiah sahaja sepanjang tempoh kempen.

Haa, menarik kan? Korang pun tak payah susah-susah nak berebut dengan orang lain untuk menang hadiah-hadiah lumayan. Apa hadiah yang HUAWEI nak bagi eh?

Kalau korang dapat nyalakan 1 lampu pada pokok Krismas, korang perlu klik ikon ‘Get Your New Year e-Card’ untuk dapatkan e-kad, manakala, kalau korang dapat menyalakan 6 lampu pada pokok Krismas, korang akan dapat Community Medal melalui Community User Center. 

Untuk dua peserta utama yang mempunyai bilangan bintang menyala paling banyak dalam tempoh kempen akan membawa pulang satu unit HUAWEI FreeBuds Pro setiap seorang, manakala peserta di tempat ke 3 hingga 5 pula akan dapat HUAWEI FreeLace.

Yang tak dapat masuk top 5, korang pun boleh menang hadiah juga tau! Di tempat ke-6 hingga 10 akan menang baucar diskaun RM200, manakala di tempat ke-11 hingga 20 akan menang baucar diskaun RM150 dan di tempat ke-21 hingga 30 akan menang baucar diskaun RM100.

Haa, banyakkan hadiah HUAWEI nak bagi, berpeluh dengar. Semua baucar diskaun yang korang dapat tu, korang boleh buat pembelian di HUAWEI Online Store tau. Haa,bolehlah korang borong barangan HUAWEI nanti!

Untuk claim hadiah, team admin HUAWEI Community akan hubungi korang selepas tarikh pengumuman pemenang iaitu pada 28 Disember 2021 menerusi kod penebusan hadiah. 

Nikmati pengalaman yang terbaik di HUAWEI Community dengan muat turun aplikasi My HUAWEI yang boleh didapati pada peranti HUAWEI yang menyokong EMU18.0 ke atas. Klik di SINI untuk muat turun aplikasi.

Untuk maklumat lanjut mengenai aktiviti-aktiviti ini serta hadiah yang ditawarkan, korang boleh klik DI SINI.

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media.

Comments

Lagi dalam kategori Branded

30 Hari Paling Trending

ohmedia telegram group
Ke Atas