Connect with us

Oh! Media

KFC Buat Promo Lagi! Nikmati 15 Nuget Ayam Pada Harga RM10 Je, Ini Baru Layan!

NUGET KFC

Branded

KFC Buat Promo Lagi! Nikmati 15 Nuget Ayam Pada Harga RM10 Je, Ini Baru Layan!

Rasanya baru minggu lepas kami kongsikan KFC buat promosi sempena tarikh istimewa 22.2.22. Kali ni, KFC kembali lagi dengan promosi yang lebih menarik buat penggemar setia hidangan mereka.

Siapa yang kat sini yang suka hidangan nuget ayam KFC? Haaa.. Terhad untuk 7 hari sahaja, KFC kembali dengan promosi nuget ayam khas untuk korang. Don’t miss it out guys!

Nikmati 15 nuget pada harga RM10. Confirm berbaloi!

Bukan KFClah kalau tak penuh dengan kejutan, ni kami nak kongsi dengan korang, bermula 1-7 Mac 2022, korang boleh menikmati 15 ketul nuget ayam KFC pada harga RM10 je. 

Inilah masanya korang, nak belanja kawan-kawan dengan famili makan KFC. Lebih banyak hidangan yang boleh dinikmati pada harga kaw-kaw jimat!

Nikmati promosi nuget ayam secara walk-in & delivery

Kalau korang nak tau, promosi di tidak hanya terhad di cawangan KFC saja ya. Korang juga boleh 15 ketul nuget ayam pada harga RM10 melalui pesanan menggunakan aplikasi KFC.

Jadi tunggu apa lagi, segera ke cawangan KFC berhampiran atau order secara delivery guna apps KFC.

Promosi ni terhad seminggu je tau. Jangan kata kami tak kongsi pula. Untuk maklumat lanjut mengenai produk dan promosi KFC, korang boleh layari https://kfc.com.my/.

Lagi dalam kategori Branded

30 Hari Paling Trending

Ke Atas