Connect with us

Oh! Media

Branded

Kemunculan Dinocorn Jadi Petanda? Pengguna ‘Mengadu’ Wi-Fi Jadi Pantas. Seriuslah?!

Korang pernah tak alami bila ramai orang dekat rumah rumah, internet terus jadi slow? Sampai nak tengok video pun buffering. Itu tandanya router korang ada problem dan tak mampu nak tampung bilangan pengguna yang tinggi atau mungkin sebab router dah tak up-to-date.

Sekarang ni internet merupakan keperluan yang sangat penting dalam kehidupan seharian, sama ada untuk study, kerja, tonton drama, main game dan sebagainya. Kalau takde internet, boleh murung tau!

Tapi kalau untuk rumah atau ruangan kerja dengan kumpulan yang kecil, pelan fiber apa yang sesuai?

Gunakan Maxis Home Fibre Untuk Hiburan Di Rumah Dengan Wi-Fi Pantas Sehingga 2Gbps

Bukan hanya pelan internet telco, Maxis juga memberikan penyelesaian untuk masalah kelajuan internet kat rumah korang. Tak syoklah kalau data phone internet dah laju tapi bila balik rumah guna Wi-Fi terus jadi perlahan.

But no worries guys, Maxis memperkenalkan pakej fiber untuk kediaman korang menerusi Maxis Home Fibre yang menawarkan kelajuan Wi-Fi pantas bermula 100Mbps sehingga 2Gbps, membolehkan pengguna menikmati pengalaman penstriman di rumah yang lebih baik.

Bukan itu saja, Maxis Home Fibre ni juga menggunakan router terkini iaitu Wi-Fi 6 yang memberikan pengguna liputan Wi-Fi yang lebih kuat dan lebih luas. Pada masa yang sama, ia juga boleh menyokong berbilang peranti pintar, daripada TV skrin besar 4K hinggalah tablet.

Tambah RM20* Dapat Skrin Besar? Seriuslah?!

Paling menarik, kesemua pakej Maxis Home Fibre hadir dengan tawaran Maxis Zerolution menarik yang membolehkan korang menambah skrin yang lebih besar pada harga bulanan serendah RM20* dan korang juga akan dapat menikmati siaran langsung sukan dan filem di sooka. 

Yup korang tak salah baca hanya dengan tambahan RM20 bersama pelan Maxis Zerolution dengan Maxis Home Fibre 2Gbps, korang boleh dapat SAMSUNG 65” 4K UHD Smart TV dengan Tizen.

Macam ni lagi syoklah nak strim drama dan main online. 

Tapi bukan tu je tau, ada banyak lagi skrin besar dan peranti yang korang boleh nikmati dengan pelan Maxis Zerolution dengan Maxis Home Fibre.

‘Penampakan’ Dinocorn Terbaring Atas Padang? Ada Apa Ni?

Amboi Dinocorn, relaks nampak terbaring macam tu? Patutlah sejak-sejak Dinocorn muncul, Wi-Fi jadi lebih laju.

Seperti Maxis yang menawarkan skrin besar untuk memberikan lebih kepuasan untuk pengguna menikmati hiburan, pengguna kini boleh menggabungkan ia dengan pelan Maxis Zerolution dengan Maxis Home Fibre yang menawarkan Wi-Fi pantas. 

Pada korang yang masih belum ada Wi-Fi pantas di rumah, gunalah Maxis Home Fibre, confirm puas hati. 

Lebih BESAR, lebih HEBAT, hanya dengan Maxis Home Fibre! 

Maklumat lanjut tentang Maxis Home Fiber, KLIK SINI atau ikuti Maxis di Facebook, Instagram dan TikTok.

Penulis editorial sepenuh masa di Oh! Media. Menyampaikan artikel pemasaran dalam bentuk santai dan infomatif.

Lagi dalam kategori Branded

Ke Atas