Connect with us

Oh! Media

Ini Trick Dapatkan Baucar Ekstra RM500 Shopee Guaranteed, Jom Claim Sekarang!

Branded

Ini Trick Dapatkan Baucar Ekstra RM500 Shopee Guaranteed, Jom Claim Sekarang!

Urusan transaksi tanpa tunai memang memudahkan. Tambah-tambah lagi masa pandemik seperti sekarang, lebih selamat tanpa perlu fikirkan risiko penyebaran berbanding transaksi tunai. 

Untuk menyokong dan menggalakkan gaya hidup tanpa tunai, kerajaan menerusi Kementerian Kewangan bersama ShopeePay memperkenalkan pemberian kredit eWallet RM150 kepada belia. Menarik kan? Macam mana nak dapat tu?

Kalau korang belia berumur 18 hingga 20 tahun atau penuntut pengajian tinggi sepenuh masa, korang layak untuk menebus kredit eBelia ni tau bermula 1 Jun 2021. Nak tahu apa lagi best? Kalau korang mohon untuk dapatkan kredit ShopeePay, korang akan dapat tambahan baucar sehingga RM500 Shopee Guaranteed! Banyak tu, memang rugi tak claim guys!

Ada bermacam manfaat bernilai RM500 antaranya:

-6 x Baucar RM10 penghantaran percuma (Perbelanjaan minimum RM10)

-8 x Baucar Coins Cashback RM5 (Perbelanjaan minimum RM10, Diskaun 15%)

-10 x Baucar RM5 Mall Seller

-60 x Baucar RM5 ShopeePay

-Baucar Prabayar YES (40GB + SIM) bernilai RM50

Semua baucar-baucar ni akan dikreditkan secara harian dan sah sehingga 31 Julai 2021. Ingat, tuntutan akan ditutup selepas 22 Julai 2021, ayuh cepattt!

Alang-alang dah bermacam baucar nanti, bolehlah shopping sakan sempena Shopee 6.6 Awesome Sale nanti! Mesti ramai tak sabar tunggu sale sebab boleh dapatkan free shipping dengan perbelanjaan minimum RM6 dan Daily 66% OFF bermula sekarang sehingga 6 Jun ini. Jangan cakap Shopee tak belanja!

Macam-macam ada di Shopee, dari pakaian, makanan, kelengkapan rumah, barangan elektronik, barang basah pun boleh dapatkan sekarang tau! Lebih selamat, mudah dan tak perlu keluar rumah ketika semua orang perlu menjaga keselamatan dan kesihatan diri macam sekarang! Order dan tunggu je depan rumah. Senang!

Jom tebus kredit eBelia korang DI SINI, dah dapatkan baucar, boleh shopping sakan di Shopee 6.6 Awesome Sale. 

Tak ketinggalan bagi follower Oh!Media pun ada baucar istimewa juga dengan memasukkan kod.  Gunakan kod: [OHM15]  untuk menikmati RM15 OFF dengan perbelanjaan minimum RM0
*Sah untuk pengguna baru Shopee sahaja, tertakluk pada terma & syarat. 

Jom, apa tunggu lagi, Shopee sekarang!

Teruskan membaco..
Anda mungkin juga menyukai...

Penulis editorial sepenuh masa di Oh! Media. Memfokuskan sepenuhnya artikel-artikel berkaitan pemasaran.

Comments

Lagi dalam kategori Branded

30 Hari Paling Trending

To Top