Connect with us

Oh! Media

Ikuti Siri 6 Episod “Its Time To Live Life” Yang Dibawakan Khas Oleh EcoWorld & iMedia

EcoWorld: EcoWorld, syarikat pemaju hartanah terkemuka bersama iMedia, syarikat media digital telah melancarkan satu siri berkonsepkan program perniagaan bertajuk, “It’s Time To Do Business” bagi membantu para peniaga melihat perspektif perniagaan pada masa kini. Atas sambutan dan kejayaansiri sebelum ini, sekuel “It’s Time To Live Life” bakal menemui anda tidak lama lagi. Setiap episod dalam “It’s Time To Live Life” bakal menampilkan panel dan ahli profesional dalam bidang masing-masing. Menampilkan 2 tetamu berbeza dalam episod setiap minggu, setiappanel akan membincangkan topik mengikut niche mereka: (later insert grand poster here) Episod 1 (Kesihatan): Siu Lim (Pengajar Pilates Bertauliah) & Dr. Amer Sidiq (Doktor Psikiatri) Episod 2 (Keluarga & Perhubungan): Megan Tan (Hos televisyen & Juruacara) & Lee Wee Min (Pakar Keluarga) Episod 3 (Rekreasi): Aaron Chan (Jurulatih Kecergasan & Cyclist) & Ivor Xian (Content Creator) Episod 4 (Kerjaya): Tan Guan Sheng (Pengasas Ittify) & Adrian Cheong (Pengasas Analogue Apotik) Episod 5 (Komuniti):Tan Sri Lee Lam Thye (Pengerusi EcoWorld Foundation) & Kuhan Pathy (Pengasas Kuhan Wheels) Episod 6 (Perkembangan diri): Akram Yusof (Pengembara) & Ashley Suelyn (Perunding Perniagaan & Jurulatih Produktiviti) Program bual bicara “It’s Time To Live Life” akan bersiaran daripada 26 September hingga 31 Oktober 2022 di laman rasmi Facebook EcoWorld. Save the date okay guys! Anda juga boleh menyaksikan tayangan perdana di SINI. Selari dengan visi ‘Together We Create’, EcoWorld mempunyai matlamat untuk mencipta gaya hidup sihat bersama komunitinya dan pada masa yang sama menggalakkan individu untuk memperkasakan diri mereka. Selainitu, pembukaan Eco Business Park turut mencipta suasana tempat kerja yang ideal bagi membentuk persekitaran kerja yang menjamin kesihatan pekerja yang merupakan aset penting sesebuah syarikat. Inilah sebab mengapa projek EcoWorld sentiasa menjadi pilihan usahawan yang ingin mengembangkan perniagaan dan juga bagi mereka yang mencari rumah idaman. Jom terokai kehidupan yang anda impikan bersama EcoWorld, untuk maklumat lanjut,layari laman web rasmi EcoWorld dan Facebook EcoWorld.

Branded

Ikuti Siri 6 Episod “Its Time To Live Life” Yang Dibawakan Khas Oleh EcoWorld & iMedia

EcoWorld, syarikat pemaju hartanah terkemuka bersama iMedia, syarikat media digital  telah melancarkan satu siri berkonsepkan program perniagaan bertajuk, “It’s Time To Do Business” bagi membantu para peniaga melihat perspektif perniagaan pada masa kini.

Atas sambutan dan kejayaansiri sebelum ini, sekuel “It’s Time To Live Life” bakal menemui anda tidak lama lagi.

Setiap episod dalam “It’s Time To Live Life” bakal menampilkan panel dan ahli profesional dalam bidang masing-masing.

Menampilkan 2 tetamu berbeza dalam episod setiap minggu, setiappanel akan membincangkan topik mengikut niche mereka:

Episod 1 (Kesihatan): Siu Lim (Pengajar Pilates Bertauliah) & Dr. Amer Sidiq (Doktor Psikiatri)

Episod 2 (Keluarga & Perhubungan): Megan Tan (Hos televisyen & Juruacara) & Lee Wee Min (Pakar Keluarga)

Episod 3 (Rekreasi): Aaron Chan (Jurulatih Kecergasan & Cyclist) & Ivor Xian (Content Creator)

Episod 4 (Kerjaya): Tan Guan Sheng (Pengasas Ittify) & Adrian Cheong (Pengasas Analogue Apotik)

Episod 5 (Komuniti):Tan Sri Lee Lam Thye (Pengerusi EcoWorld Foundation)

& Kuhan Pathy (Pengasas Kuhan Wheels)

Episod 6 (Perkembangan diri): Akram Yusof (Pengembara) & Ashley Suelyn (Perunding Perniagaan & Jurulatih Produktiviti)

Program bual bicaraIt’s Time To Live Life” akan bersiaran daripada 26 September hingga 31 Oktober 2022 di laman rasmi Facebook EcoWorld. Save the date okay guys!

Anda juga boleh menyaksikan tayangan perdana di SINI.

Selari dengan visi ‘Together We Create’, EcoWorld mempunyai matlamat untuk mencipta gaya hidup sihat bersama komunitinya dan pada masa yang sama menggalakkan individu untuk memperkasakan diri mereka. 

Selainitu, pembukaan Eco Business Park turut mencipta suasana tempat kerja yang ideal bagi membentuk persekitaran kerja yang menjamin kesihatan pekerja yang merupakan aset penting sesebuah syarikat.

Inilah sebab mengapa projek EcoWorld sentiasa menjadi pilihan usahawan yang ingin mengembangkan perniagaan dan juga bagi mereka yang mencari rumah idaman.

Jom terokai kehidupan yang anda  impikan bersama EcoWorld, untuk maklumat lanjut,layari laman web rasmi EcoWorld dan Facebook EcoWorld.

Lagi dalam kategori Branded

Instagram TiktokFacebook Twitter YouTube Telegram Whatsapp

30 Hari Paling Trending

Ke Atas