Connect with us

Oh! Media

Harga Barangan Di Pasaran Makin Meningkat? MR.DIY Hadir Membantu Rakyat Yang Terkesan

Promosi Price Lock MR.DIY

Branded

Harga Barangan Di Pasaran Makin Meningkat? MR.DIY Hadir Membantu Rakyat Yang Terkesan

Pengakhiran tahun 2021 tidak seindah yang diimpikan, kita dikejutkan dengan berita yang agak sukar untuk diterima iaitu kenaikan harga barangan di pasaran. 

Namun, lebih mendukacitakan taburan hujan luar biasa serta perubahan angin Monsun Barat Daya telah mengakibatkan hujan lebat serta banjir teruk di beberapa buah negeri seperti Selangor, Pahang dan Kelantan.

kredit: Kosmo

Akibat daripada banjir tersebut, ramai yang terjejas apabila rumah habis ditenggelami air serta mempunyai kesukaran untuk mendapatkan barangan keperluan harian.

Oleh itu, team Oh! Media nak share dengan korang satu berita yang dapat membantu untuk meringankan lagi beban terutama untuk mangsa banjir iaitu ‘Price Lock: Harga Kami Tetap Sama’ dari MR.DIY.

‘Price Lock: Harga Kami Tetap Sama’ Berbanding Harga Barangan Di Pasaran

Bila kita sebut MR.DIY sahaja, automatik korang tau barangan yang dijual di sini semuanya pada harga yang mampu milik serta serba serbi lengkap untuk memenuhi keperluan harian korang.  

MR. DIY turut tampil membantu masyarakat meringankan lagi beban terutama kepada mangsa banjir dengan mengadakan kempen ‘Price Lock: Harga Kami Tetap Sama’. Serius lah? 

Kempen ini menjanjikan kepada korang barangan yang dijual adalah masih pada harga yang sama dan mengikut tahap kemampuan untuk korang membeli barangan mereka. Terbaiklah!

Untuk pengetahuan, korang boleh dapatkan macam-macam jenis barangan dari kelengkapan rumah seperti barangan peralatan elektrik sehinggalah barangan keperluan asas seperti makanan, pada harga mampu milik di semua outlet yang berhampiran dengan korang. Menarik!

Memandangkan keadaan selepas banjir memerlukan peralatan pembersihan, kami cadangkan korang untuk beli MR.DIY Gloves yang berharga RM2.29 dan MR.DIY Garbage Bag pada harga RM2.00 sahaja! Haa, tak perlu korang pening kepala nak banding harga dengan kedai lain.

Nikmati lebih 18,000 ribu barangan yang terdapat di cawangan MR.DIY seperti makanan, minuman dan keperluan harian pada harga tetap RM2 atau RM5 di MR.DOLLAR. Nak dapatkan mainan yang berpatutan untuk anak-anak pula, korang boleh ke MR.TOY.

Bukan hanya di MR.DIY, korang juga boleh menikmati penjimatan apabila berbelanja di MR.TOY dan MR.DOLLAR sempena ‘Price Lock: Harga Kami Tetap Sama’. Seronoklah nak shopping macam ni!

Untuk maklumat lanjut mengenai ‘Price Lock: Harga Kami Tetap Sama’, layari laman web MR.DIY, MR.TOY dan MR.DOLLAR.

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media.

Comments

Lagi dalam kategori Branded

30 Hari Paling Trending

ohmedia telegram group
Ke Atas