Connect with us

Oh! Media

‘Grab All You Can!’, Vico Bagi Hadiah Hingga RM150,000 Untuk Pemenang. Seriuslah?!

Vico Malaysia

Branded

‘Grab All You Can!’, Vico Bagi Hadiah Hingga RM150,000 Untuk Pemenang. Seriuslah?!

Siapa ingat lagi minuman coklat malt legend iaitu Vico? Haa, sebut saja Vico, confirm ramai berebut nak minum sebab rasa koko yang sedap.

Baru-baru ni, Vico ada buat contest terbesar yang pernah diorang buat khas untuk penyokong mereka sebagai tanda penghargaan tau. 

Kalau korang nak tahu, sebanyak 20 orang pemenang dari serata Malaysia telah dipilih untuk menyertai contest ‘Grab All You Can’ yang menjanjikan hadiah lumayan! Seriuslah?!

Ramai Berebut Nak Dapatkan Hadiah Paling Mahal!

Untuk pengetahuan, contest ‘Grab All You Can’ ni diadakan di dua pasaraya terpilih di Kuala Lumpur dan Kuching, Sarawak tau. 

Menariknya, kesemua 20 pemenang diberi masa 5 minit untuk mengambil apa-apa jenis barangan sehingga mencecah jumlah RM150,000. Fuhh, bestnya!!

Kalau korang tengok video dekat atas, macam-macam gelagat ada bila nak berebut barang-barang dalam pasaran. Maklumlah, masa pun singkat kan. 

Walaupun masa diberi sangat sekejap, ada pemenang yang berjaya untuk ambil barangan sehingga berjumlah RM18,000 tau! Wow, banyaknya!!

Menang Lebih Banyak Dengan Vico

Haa, contest Vico tahun ni nampak seronok kan? Kalau korang berminat untuk menang lebih banyak hadiah, jangan lupa stay tune dengan Vico. 

Maklumat lanjut, layari laman web rasmi Vico atau ikuti media sosial di Facebook dan Instagram

Teruskan membaca..
Berita lain yang popular...
Comments

Lagi dalam kategori Branded

30 Hari Paling Trending

ohmedia telegram group
Ke Atas