Connect with us

Oh! Media

FEEL THE MORE Dengan Topping Yang Lebih Melimpah & Menu Yang Ditambah Baik Di Domino’s Pizza

Branded

FEEL THE MORE Dengan Topping Yang Lebih Melimpah & Menu Yang Ditambah Baik Di Domino’s Pizza

Sebut je Domino’s Pizza kami yakin semua boleh bayangkan rasa piza enak kegemaran rakyat Malaysia ni. Apa yang kami personally suka dengan Domino’s ni ialah rasanya yang konsisten dan mereka sentiasa berani untuk cuba menu-menu yang baru.

Paling latest, kami dapat tahu yang Domino’s dah tambah baik Piza Loaded Topping dan Piza Specialty Cheese. Di mana, hidangan piza mereka kini LEBIH ‘toppings’!

Maksudnya ada lagi banyak cheese, udang, ayam, sayur dan semua yang korang boleh jumpa atas piza tu!

Siapa je yang tak suka FEEL THE MORE kan?

Tapi kalau baca je, mesti korang cakap kami biased. No worries guys, kali ni kami sendiri pergi ‘terjah’ outlet Domino’s dan kami beri peluang kepada 2 orang followers kami untuk bagi ‘review’ jujur mereka.

FEEL-THE-MORE di Dominos’s Pizza

Spicy Sausage Pizza

Hidangan Spicy Sausage Pizza kini lebih banyak topping dengan 60 peratus lebih sausage ayam yang juicy, hirisan cili dan nenas serta sambal sos yang pedas. Confirm berpeluh kalau makan!

Ultimate Hawaiian

Ultimate Hawaiian ni merupakan piza favorite kami di Domino’s. Paling best, kali ni bukan je 50 peratus lebih nenas malah hirisan ayam yang dibakar pun makin banyak. Puas hati betul bila makan sebab keenakan tu lebih terasa bila banyak topping ni, terus feeling macam kat tepi pantai!

Prawn Sensation

Seafood lovers, mari mendekat! Hidangan piza Prawn Sensation kini dengan 20 peratus lebih udang yang diperab bersama herba serta 100 peratus lebih bayam segar yang diimport dari Belgian. Terus rasa nak berenang bila makan!

Korang dah tengok perbandingan piza yang kami pilih? Mesti kecur air liur tengok kan?

Kami tanya pendapat 2 orang followers bertuah yang kami bawa, nampaknya mereka pun betul-betul puas hati dengan hidangan piza daripada Domino’s yang kini lebih EXTRA!!

Pada saya, kita dapat rasa topping dia lebih daripada sebelum ni, kalau makan tu memang puaslah sebab terasalah semuanya. Setiap gigitan boleh terasa toppingnya. Memang boleh FEEL THE MORE!”- Hafi.

Kalau untuk saya pula, saya suka sangat sebab isinya yang melimpah. Lepas tu, dengan rasa extra cheesynya, sedap kalau makan panas-panas. Sebagai pencinta piza Domino’s, saya memang dapat rasa topping dan keju lebih dalam setiap gigitan dan hidangan. Memang EXTRA lah Domino’s ni”- Mardiena.

Haa… Ni jujur punya review, kalau korang tak percaya juga, terpulanglah. Kami cabar korang untuk ke Domino’s Pizza yang berdekatan bagi merasai sendiri piza Domino’s yang kini LEBIH BANYAK TOPPING DAN KEJU.

Barulah boleh FEEL THE MORE macam ni!

Nikmati 4 hidangan terbaru di Domino’s Pizza. Kali Ni Lebih Cheesy!

Tropical Chicken (atas kiri), Super Cheese (atas kanan), Beef Feast Pepperoni (bawah kiri), Chicken Feast Pepperoni (bawah kanan)

Eah bukan setakat tambah baik piza sedia ada, macam kami cakap Domino’s Pizza ni best sebab sentiasa ada piza baru. 

Domino’s memperkenalkan 4 hidangan piza baru iaitu Chicken Feast Pepperoni, hidangan piza pepperoni ayam berkeju dengan tambahan curahan kuah keju diatas topping piza pasti membangkitkan selera korang!

Bagi peminat daging, korang kena cuba Beef Feast Pepperoni. Piza yang dibakar bersama pepperoni daging berkeju ditambah dengan curahan kuah keju dan daging kisar, pastinya buatkan korang rasa tak cukup satu!

Nak piza yang lagi cheesy? Korang kena cuba Super Cheese, piza ini dibakar sempurna dengan 30 peratus extra keju mozzarella di atas Top Secret Sauce, creamy garlic butter Domino’s. Nyum-nyum…. Boleh bayang keju tu bila ditarik!

Suka makan piza dengan nenas? Haaa.. Tropical Chicken merupakan hidangan terbaik untuk korang, versi Domino’s Pizza ni lebih berkeju, lebih hirisan sausage ayam dan lebih nenas! Terus rasa macam kat Hawaii bila makan!

Tulis tentang Domino’s ni buat kami lapar pula. Haa.. Korang tunggu apa lagi? Jom serbu outlet Domino’s Pizza berdekatan dan pesan piza kegemaran korang sekarang untuk #FeelTheMore.

Jangan lupa juga untuk try piza terbaru dari Domino’s tau!

Maklumat lanjut mengenai Domino’s Pizza korang boleh KLIK DI SINI atau ikuti media sosial mereka di Facebook, Instagram dan Twitter

#DominosMY #FeelTheMore #MoreCheeseMoreToppings

Teruskan membaca..
Berita lain yang popular...

Lagi dalam kategori Branded

30 Hari Paling Trending

Ke Atas