Connect with us

Oh! Media

DURIAN RUNTUH: Beli Rumah, Ada Rezeki Bawa Pulang Kereta Mewah!

Branded

DURIAN RUNTUH: Beli Rumah, Ada Rezeki Bawa Pulang Kereta Mewah!

Memiliki kediaman sendiri menjadi impian ramai orang. Bila sudah ada kediaman sendiri, semestinya kita lebih bebas untuk menghias setiap sudut sehinggalah menjadi tempat paling selesa untuk didiami selepas penat bekerja seharian.

Selain rumah, kereta juga penting untuk kegunaan harian. Lebih mudah dan selesa untuk pengangkutan diri sendiri dan keluarga. Tapi, ramai yang masih perlu memilih antara dua keperluan penting ini.

Ada  berita gembira untuk korang kerana korang mungkin berpeluang dapat kedua-duanya, rumah dan kereta! Mesti ramai yang excited kan? Macam mana tu? Betul ke boleh dapat ‘pakej’ berganda-ganda durian runtuh ni?

Jom hadiri D’Immersione Open House pada 1 hingga 31 Mei 2022 dari 10 pagi hingga 6 petang. Hadiri acara ini, buat tempahan kediaman impian korang dan korang berpeluang menang sebuah Mercedes Benz A-Class! Bukan tu je ada cabutan bertuah sehingga RM1 JUTA untuk direbut juga. RSVP kehadiran sekarang juga di nombor Whatsapp tertera atau daftar kehadiran di SINI.


Jom kami kongsikan kediaman yang korang kena tempah untuk melayakkan menyertai peraduan ini. Memperkenalkan D’Immersione yang terletak di lokasi strategik, Mont Kiara.

Mont Kiara adalah kawasan kejiranan yang telah matang dan menjalani proses pembangunan bercampur dengan pelbagai kemudahan di kawasan sekitar. Senang cerita, segalanya tersedia tanpa perlu pergi jauh.

Kenapa D’Immersione?

Ada beberapa faktor penting yang patut difokuskan kenapa kawasan kediaman D’Immersione ini sebagai pilihan.

-Antaranya adalah Pembangunan Integrasi Pegangan Bebas merangkumi kediaman, business suites dan avenue.

-Kawasan ini juga strategik dan terhubung dengan lebuh raya dan pengangkutan awam bagi kemudahan penghuninya bergerak dari satu lokasi ke lokasi lain.

-Terdapat sehingga 30 kemudahan untuk digunakan oleh penghuni.

-Perkhidmatan SAMA+ menyediakan khidmat housekeeping, pick-up dan perkhidmatan dobi.

-Rekaan kontemporari ditawarkan bersama ciri ultra moden minimalis. Cukup sesuai untuk mereka yang mempunyai citarasa dalam dekorasi.

-Masih perlu bekerja dari rumah? Ada working hub untuk bekerja di kawasan perumahan sendiri. 

– Dengan unit 3 bilik studio, pemilik boleh tinggal secara percuma dengan menyewakan 2 bilik studio. Hasil sewaan untuk 2 bilik studio sudah cukup untuk bayaran ansuran bulanan. Ini menjadikannya unit studio di Mont Kiara dengan pemandangan bandar KL dengan harga paling mampu milik.

-Pembelian hartanah di sini juga memastikan aliran tunai secara positif kepada pembelinya.

Semua ciri ini dan banyak lagi aspek penting ditawarkan di D’Immersione yang cukup rugi jika dilepaskan bagi mereka yang mencari-cari kediaman untuk diduduki.

Selain itu, projek ini juga layak untuk korang mohon HOUZKey Ownership Plan oleh Maybank yang memudahkan proses pemilikan rumah dengan pembiayaan 100%!

Kehidupan urban serba moden

Bagi memenuhi keperluan penghuni beriadah, kolam Infinity Edge turut tersedia selain kawasan komuniti untuk berinteraksi sesama sendiri. Tidak ketinggalan adalah pelbagai kemudahan di roof top untuk menikmati keindahan malam.

Pelbagai kemudahan di roof top

Kawasan roof top memberikan pengalaman pemandangan seluruh Mont Kiara disamping bersantai atau berenang dengan kemudahan disediakan. Antaranya kawasan refleksologi, pocket garden, BBQ terrace, dan taman lanskap vertikal.

Lokasi strategik berhampiran

D’Immersione ini terletak secara relatifnya berhampiran dengan lokasi-lokasi penting di sekitarnya seperti:

Hartamas: 2km

Mont Kiara: 2.5km

Mont Kiara International School: 4km

Damansara Height: 5.5km

KL Sentral: 6km

Bangsar: 6.6km

KL City Centre: 7km

KLIA: 60km 

Bagi korang yang mungkin tidak pernah tahu mengenai DK-MY Properties, syarikat ini mula diasaskan pada 1997 dengan DK Leather Seats Sdn. Bhd. pada 1997 oleh Pengarah Urusannya, Danny Koek Tiang Kung. DK-MY Properties kemudiannya dimulakan pada 2004 sebagai sebahagian perkembangan DK Group.

Selain D’Immersione, DK-MY Properties juga merancang  dalam pembangunan projek-projek seperti:
-D’Twist @ Sunway DK City,  Bandar Sunway

-Jalan Ampang

-Puchong

-Cheras

-Bandar Sri Damansara

-Jalan Gurney, KL

-SS2, Petaling Jaya

Gan En Project

Bukan sekadar pemaju, DK-MY Properties juga komited untuk memberi semula kepada masyarakat menerusi tanggungjawab sosial korporat mereka, Gan En Project. Gan En adalah perkataan yang bermaksud ‘kesyukuran’ atau ‘penghargaan’ dalam frasa Cina.Projek perumahan yang dibangunkan DK-MY Properties telah membantu golongan B40 untuk memiliki rumah impian yang sebelum ini mungkin tidak pernah terbayang akan menjadi satu realiti.

Di akhir program, peserta bukan sahaja memiliki rumah, malahan mempunyai kemahiran profesional, kesihatan lebih baik dan mempunyai rangkaian rakan serta sistem sokongan.

Ayuh miliki rumah di D’Immersione dan berpeluang bawa pulang kereta mewah idaman dengan yuran SPA dan guaman percuma selain yuran tempahan juga rendah. RM 1,000,000* ganjaran tunai untuk direbut selain referral yang menawarkan pengering rambut Dyson dan iPhone 13 Pro! Penghuni juga akan menikmati khidmat SAMA+ 5 bintang yang eksklusif ala di hotel. Jom tempah unit korang sekarang di https://www.dimmersione.com/ !

Atau berkunjung ke galeri jualan mereka bagi mendapatkan staf melayan sebarang pertanyaan di D’Immersione Sales Gallery, A4–G1-08&07, Solaris Dutamas, No. 1 Jalan Dutamas 1, 50480 KL. Daftar sekarang untuk berpeluang menang hadiah misteri. 

Untuk maklumat lanjut, lawati laman web, Facebook dan Instagram DK-MY Properties.

Lagi dalam kategori Branded

30 Hari Paling Trending

ohmedia telegram group
Ke Atas