Connect with us

Oh! Media

“Budak-Budak Sekarang Tak Ada Adab…” – Atuk Berang Dengan Perangai Anak Muda Ni

Seri Murni Count & Win

Branded

“Budak-Budak Sekarang Tak Ada Adab…” – Atuk Berang Dengan Perangai Anak Muda Ni

Bila zaman dah berubah ni, cara didikan dan membesarkan anak semakin berbeza disebabkan oleh pengaruh teknologi. 

Kalau dulu, kita tengok ibu bapa akan bertegas dengan anak-anak dalam mendidik mereka untuk menjadi lebih berdikari, zaman sekarang ni pula, kebanyakan ibu bapa kurang memantau kelakuan anak-anak dan hanya biarkan mereka bermain dengan telefon pintar.

Tengok jelah video warga emas yang berang bila tengok kelakuan anak-anak muda yang asyik leka dengan telefon pintar. 

Haa, dah jatuh ditimpa tangga, baru nak sedar. Stereotaip tentang teknologi membawa pengaruh buruk ni patutnya dibuang sebab ada je kebaikan yang anak muda masa kini boleh peroleh. Semuanya bergantung pada individu tu sendiri. 

Rebut Peluang Menang Besar Daripada Seri Murni

Alang-alang tengah cerita pasal peredaran zaman ni, korang ingat lagi tak jingle “Sungguh Suci, Sungguh Murni” dekat iklan television. 

Haa, siapa je yang tak kenal dengan minyak masak Seri Murni betul tak? Baru-baru ni, Seri Murni ada buat contest Kira & Menang tau, hadiah yang diorang tawarkan pun lumayan sehingga RM15,000. Fuhh seriuslah?!

Untuk pengetahuan, Seri Murni akan buat contest pada setiap minggu di Facebook page kami tau. Jadi, korang kena stay tune kalau nak tau!

Menariknya, setiap minggu akan ada tema tersendiri tau iaitu:

– Minggu pertama: Kira Label Botol Seri Murni Yang Lama

– Minggu kedua: Kira  Label Botol Seri Murni Yang Baru

– Minggu ketiga: Kira Kotak Katon Seri Murni

– Minggu keempat: Kira Logo Seri Murni

Haa, nampak macam best je kan? Macam tu je tau korang dah boleh menang hadiah Touch ‘n Go e-Wallet bernilai sehingga RM15,000! 

Jadi, tunggu apa lagi, cepat rebut peluang keemasan ni sekarang sebab kami hanya akan pilih SEORANG saja pemenang bertuah!
Untuk maklumat lanjut, layari laman web rasmi Seri Murni atau ikuti Facebook Page Seri Murni.

Teruskan membaca..
Berita lain yang popular...
Comments

Lagi dalam kategori Branded

30 Hari Paling Trending

ohmedia telegram group
Ke Atas