Connect with us

Oh! Media

Akhirnya Rakyat Malaysia Boleh Beli Tiket EPL Secara Online Untuk Menonton Di London!!

Branded

Akhirnya Rakyat Malaysia Boleh Beli Tiket EPL Secara Online Untuk Menonton Di London!!

Bila ditanyakan soal impian, ramai diantara kita pasti mempunyai impian untuk melancong ke luar negara terutamanya ke Kota London. Ada juga yang hanya ingin ke sana semata-mata untuk menonton perlawanan EPL secara langsung dan merasai sendiri kehangatan EPL di sana berbanding hanya sekadar menonton di mamak seperti kebiasaannya.

Memang seronok untuk menyaksikan perlawanan bola sepak peringkat antarabangsa secara langsung, tetapi untuk mendapatkan tiket (walk in) amat sukar dan selalu juga sold out ataupun harga akan melambung tinggi dari yang sepatutnya. Sebenarnya ada cara mudah yang tersedia apabila korang boleh membeli tiket EPL ini di Malaysia sahaja secara atas talian.

Sebenarnya anda boleh membeli tiket secara online di www.boxofficeevents.my dengan sangat mudah, tanpa susah payah beratur untuk mendapatkan tiket di stadium.

Memang mudah apabila anda juga boleh mendapatkan tiket yang diidamkan dengan harga yang amat berpatutan dan anda turut boleh memilih tempat duduk dan view yang diinginkan kerana tiket yang dibeli dari www.boxofficeevents.my merupakan season pass.

Jadi korang tidak perlu risau lagi untuk mendapatkan tiket perlawanan antarabangsa yang sah, kerana www.boxofficeevents.my adalah website sah bagi penjualan tiket EPL, La Liga, Serie A, Bundesliga, FA Cup, Champion League dan Europe League.

Di sini, kami sediakan langkah-langkah mudah sebagai rujukan anda untuk mendapatkan tiket perlawanan antarabangsa yang sah.

Setiap orang sebenarnya boleh pergi ke tempat yang diimpikan. Cuma kita sahaja yang perlu bijak memilih dan merancang. Korang bila lagi?

Untuk maklumat lanjut dan juga untuk dapatkan tiket yang lebih murah (tidak diletakkan di dalam website), boleh emelkan ke [email protected]

+ Baca respon pembaca di Facebook Oh! Media

Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral.

berikan respon anda di sini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Lagi dalam kategori Branded

To Top