Connect with us

Oh! Media

Ayam Kepci Dengan Whipped Potato Kesukaan Ramai Hanya RM4.99 Jimat Deals. Biar Betul?!

Branded

Ayam Kepci Dengan Whipped Potato Kesukaan Ramai Hanya RM4.99 Jimat Deals. Biar Betul?!

Satu persatu menu baru daripada KFC yang keluar tahun ni. Tak kurang juga dengan promosi yang KFC selalu ‘payung kita, betul tak? Psst..psst.. Min dengar KFC kembali dengan promosi yang sesuai dengan rakyat marhaen. Pergh, lagi padu!

Haa, kali ni KFC kembali lagi dengan promosi Jimat Deals terhad  10 hari sahaja istimewa untuk korang. 

Poket pun makin nipis lepas raya. Nasib baik ada KFC!

Rasai Keenakan  Ayam Goreng KFC Bersama Whipped Potato Hanya RM4.99! 

KFC

Kalau sebelum ni korang selalu terfikir “menu apa yang boleh dapat dengan RM5?” atau “cukup ke pergi KFC dengan RM5?” Haa, korang dah tak perlu risau. KFC kan sentiasa berikan yang terbaik untuk korang termasuk lah menyediakan menu yang sedap sehingga menjilat jari!

Mulai 15 Mei sehingga 24 Mei 2023, korang boleh menikmati seketul ayam KFC bersama dengan Whipped Potato pada harga promosi Jimat Deals pada harga RM4.99 je. Serius weh!

Haa, kalau ada bajet lebih. Masa nilah korang boleh belanja kawan-kawan dengan famili makan KFC. Makan ramai-ramai kan best sambil luangkan masa dengan yang tersayang.

Nikmati Tawaran KFC Jimat Deals Sekarang Di KFC App

KFC

Eh, nak pergi mana tu? Jangan serbu ke kaunter terus! Haa, tawaran ini terhad secara online sahaja tau iaitu pada KFC app dan laman rasmi KFC. Masih tiada akaun KFC? Cepat muat turun sekarang DI SINI! Bila dah ada akaun KFC, jangan lupa untuk tebus loyalty point bagi setiap pembelian apabila korang log masuk dan lakukan pembelian di KFC App. Paling penting, once korang dah ada akaun KFC, lebih banyak ganjaran yang korang boleh nikmati hanya di KFC App. Wow!

KFC

Kredit gambar: GOODY25

Fuh, kalau setiap hari makan dengan bajet RM5 mesti jimat banyak kan? Bestnya! Untuk maklumat lanjut mengenai produk dan promosi KFC, korang boleh layari https://kfc.com.my/ dan ikuti sosial media mereka di Facebook, Instagram, TikTok, Twitter dan YouTube.

Teruskan membaca..
Berita lain yang popular...

Lagi dalam kategori Branded

30 Hari Paling Trending

Ke Atas