Connect with us

Oh! Media

Apa Itu pandapro? Ini Peluang Berjimat Beli Keperluan, Pesan Makanan Tak Ramai Tahu

Branded

Apa Itu pandapro? Ini Peluang Berjimat Beli Keperluan, Pesan Makanan Tak Ramai Tahu

Bagi pengguna khidmat penghantaran makanan mungkin pernah mendengar pandapro oleh foodpanda. Tapi apa sebenarnya pandapro? pandapro sebenarnya langganan yang membolehkan pelanggan menerima tawaran dan faedah eksklusif untuk makanan dan barangan runcit dengan menggunakan foodpanda.

Cara langgan pandapro

1.Buka aplikasi foodpanda

2.Klik pada Tetapan di penjuru kiri sebelah atas halaman utama

3.Kemudian klik pada ‘Menjadi pandapro’ untuk melihat pelan dan melanggan

4.Pilih pilhan pakej yang anda inginkan dan isikan butiran yang diperlukan

5.Pilih cara pembayaran dan teruskan sehingga selesai proses pembayaran

6.Anda telah berjaya melanggan pakej pandapro pilihan

7.Selesai

Langgan pandapro dan nikmati penjimatan hebat

Kenapa kena langgan pandapro. Jom kami kongsikan kenapa. Banyak sebenarnya kelebihan pandapro yang mungkin ramai tak tahu.

Pelanggan akan menikmati 12 kali penghantaran percuma sebulan untuk pesanan dibuat. Sangat berbaloi bagi mereka yang sibuk dengan kerja dan menguruskan keluarga tapi perlu mendapatkan keperluan harian dan makanan.

10,000 restoran terpilih juga memberikan potongan harga 15%. Banyak boleh jimat bila pesan makanan tu. Tak mahu ambil masa lama, pesan di app dan ambil di kedai dan korang akan dapat tambahan 5% potongan harga.

Nak pesan keperluan harian, sayur, barang dapur atau apa saja di pandamart? Ada 20% diskaun boleh digunakan. Sesekali nak makan-makan di restoran dengan keluarga atau kawan-kawan, pun dapat potongan harga 25%. Memang jimat dan berbaloi untuk korang langgan pandapro ini.

Harga langganan mampu milik

Jangan risau tentang harga langganan pandapro, semuanya diletakkan pada kadar mampu milik untuk memberi peluang lebih ramai rakyat Malaysia menikmati ganjaran menerusi foodpanda.

-1 bulan berharga RM8.90 (Diskaun 70%)

-6 bulan berharga RM6.90 sebulan (Diskaun 77%)

-12 bulan berharga RM4.90 sebulan (Diskaun 84%)

Cepat langgan sekarang sebabnya harga promo hanya sah untuk bulan ini. Nak jimat banyak untuk makanan dan keperluan harian, langgan pandapro sekarang.

Apa lagi best, foodpanda nak bagi 2 bulan langganan percuma dan RM50 baucar untuk 4 juta pelanggan bertuah. Check app foodpanda setiap hari untuk menjadi pemenang. Mana tahu rezeki?

Nak tahu apa ada lagi di foodpanda, muat turun sekarang di App Store dan Google Play. dah muat turun, terus langgan pandapro untuk lebih jimat. Ikuti foodpanda di Facebook dan Instagram untuk promosi terkini.

Comments

Lagi dalam kategori Branded

30 Hari Paling Trending

Ke Atas