Connect with us

Oh! Media

7 Menu Minuman Penghilang Dahaga Wajib Cuba Raya Ini

Branded

7 Menu Minuman Penghilang Dahaga Wajib Cuba Raya Ini

Tak lama lagi Syawal akan tiba, dah sedia ke menu untuk tetamu? Menu makanan memang tak lari dari ketupat, rendang, kuih raya aneka macam kan? Tapi tahu tak apa yang lebih penting? Mestilah air minuman! Cuaca panas kalau dapat air yang sejuk, menyegarkan memang ngam! Tekak dah basah, barulah best sambung bersembang dan beraya kan?

Eina Azman ada resepi Sirap Bandung paling menyegarkan yang korang boleh cuba. Bahan-bahannya pun mudah didapati, campur-campur je, dah siap. Nak tahu apa yang menjadikan Sirap Bandung ni cukup istimewa? 

Resepi Sirap Bandung Berseri

Sebabnya Sirap Bandung ini dicampur dengan air Spritzer Sparkling. Barulah segar dan berseri untuk berhari raya. Air Spritzer Sparkling ini dibuat dari air mineral semula jadi Spritzer, tanpa gula dan juga kalori.

Resepi Ros Sirap Laici Berseri Eina Azman

Air ini menyegarkan dan enak diminum sejuk. Bukan tu je, ia juga kaya dengan khasiat silika. Dijual dalam dua saiz iaitu 325ml dan 1 liter.

Resepi Jus Kurma Berseri

Bukan Eina je nak kongsi resepi dengan air Spritzer Sparkling ni, instafamous, Khairulaming, DapoqPdot & Adikfoods pun masing-masing ada resepi sendiri. Yang penting semuanya mesti mudah dan menyegarkan untuk dihidangkan Raya nanti.

Resepi Tembikai Laici Sparkling (Khairul Aming)

Resepi Kiwi Lemonade Soda (Dapoq Pdot)

Resepi Strawberry Santan Soda (Dapoq Pdot)

Resepi Tembikai Kurma Floats (adikfoods)

Kalau ada yang masih tak pernah mencuba air Spritzer Sparkling ini dan tertanya-tanya bagaimana rasanya, air ini memberikan rasa fizzy yang menyegarkan dan sesuai ditambah dalam pelbagai jenis minuman. Minuman manis, masam, jus atau apa saja, memang bertambah sedap airnya!

Nak dapatkan lebih idea untuk menu minuman menyegarkan menggunakan air Spritzer Sparkling? Senang je, boleh klik DI SINI dan ada 30  resepi wajib cuba kesemuanya. Menarik dan sedap-sedap, setiap hari buat sepanjang bulan Syawal pun boleh! Nanti semua kena cuba buat, barulah meriah beraya, macam-macam pilihan air pun ada guys. Jom cuba? Dah cuba, boleh tag Spritzer di Instagram dan Facebook okay?

Lagi dalam kategori Branded

30 Hari Paling Trending

Ke Atas