Connect with us

Oh! Media

Revolusikan Pengalaman Membeli-belah Anda Lazada akan melancarkan Revolusi Online 11/11 – 12/12

Branded

Revolusikan Pengalaman Membeli-belah Anda Lazada akan melancarkan Revolusi Online 11/11 – 12/12

Lazada bukanlah sebuah jenama yang harus diperkenalkan lagi sebagai tempat pilihan pemborong bagi mendapatkan pelbagai barangan pada harga terendah. Ketika ini Lazada sedang melakukan Revolusi Online bagi jualan terhebat tahun ini di Asia Tenggara setanding dengan jualan Black Friday, Cyber Monday dan Single Day.

Bermula hari ini (11 November 2014), pemborong terhebat di rantau ini akan menawarkan para pembeli dengan jualan murah selama sebulan, berserta diskaun, promosi dan tawaran hebat di bawah satu anjung digital.

Dengan tawaran koleksi terluas bagi produk atas talian, dari telefon bimbit, tablet, dan barangan elektronik hinggalah ke rangkaian fasyen, barangan rumah, permainan, dan peralatan sukan, Lazada sentiasa menjadi destinasi membeli-belah utama sesiapa sahaja.

Selain itu tentunya Lazada akan menjadikan pengalaman membeli-belah anda tidak lagi sama seperti sebelum ini. Ianya lebih pantas, selamat, dan seiring dengan keinginan pembeli. Semuanya hanya dihujung jari sahaja biarpun anda seorang yang sentiasa bergerak sibuk, anda masih boleh mengakses pengalaman membeli-belah bertarf dunia ini melalui telefon, menggunakan applikasi di telefon pintar ataupun melalui laman web mudah alih mereka.

Lebih hebat lagi, Lazada menawarkan rangkaian penghantaran barangan yang paling luas dan pilihan untuk membayar setelah barangan diterima. Ini sekaligus memberikan kemudahan dan kelapangan minda para pembeli tanpa perlu berbuat apa-apa lagi. Para pembeli dari seluruh Malaysia juga boleh membeli-belah dan membuat pembayaran setelah barangan diterima. Jika anda pelanggan Citibank di kawasan Lembah Klang, anda juga boleh membeli menggunakan Citipoints.

REVOLUSI ONLINE: AKAN DILANCARKAN DENGAN GEMPARAN PADA 11 NOVEMBER

Kunjungi Lazada di www.lazada.com.my pada hari ini (11 November 2014) kerana Revolusi Online ini akan dilancarkan dengan jualan murah sepanjang hari. Setiap satu jam dari 11 pagi hingga 11 malam nanti, akan berlangsungnya ‘Flash Sale’, dengan diskaun sehingga 82% para produk terpilih.

Flash Sale seperti yang sedang berlangsung ketika ini di laman web Lazada.

Lebih meriah lagi, Lazada turut akan memberikan 3 pasang tiket penerbangan Air Asia kepada 3 pembeli yang berbelanja paling tinggi pada hari ini. Pemenang yang bertuah akan mendapat peluang untuk terbang ke Koh Samui, Bandung, atau Cambodia secara percuma!

REVOLUSI ONLINE: TAWARAN HARIAN LAZADA

Tawaran harian yang tiada tandingan, akan bersambung pada 12 November dengan pengalaman membeli-belah atas talian secara jauh lebih mudah yang muktamad, tiada tempat yang lebih hebat untuk melakukan pembelian atas talian selain daripada Lazada.

“Ini adalah waktu yang amat sibuk untuk para pemborong dan penjual untuk menyiapkan para pembeli di waktu peryaan, jadi kami ingin menjadikan belian online sesuatu yang mudah Kami telah bekerja keras dengan rakan-rakan untutk menawarkan para pembeli satu koleksi yang luas dengan tawaran online terbaik di Lazada dan Lamido. Dengan diskaun harian dan promosi sepanjang bulan, jangan terlepas jualan ini” – Igor Pezzilli, Chief Executive Officer Lazada Malaysia

Kepada para pembeli, ingat kata kunci berikut:

MasterCard Monday – Nikmatilah 10% diskaun bila anda membuat bayaran meggunakan MasterCard.

Trendy Tuesday – Carilah tawaran untuk barangan terlaris dalam kategori Fesyen, Barangan Rumah dan Jam Tangan.

WOW Wednesday – Keterujaan yang maksimum dengan diskaun sampai 70% pada barang jualan terlaris bila anda membeli mengunakan aplikasi mobil Lazada.

Tech Thursday – Jadilah pakar teknologi dengan koleksi terbaru alat-alat dan inovasi teknologi terbaru.

Flashsale Friday – Jari-jemari terpantas setiap Jumaat pertama untuk mengakses tawaran-tawaran yang terhad. Sedia, ambil posisi, klik!

Wireless Weekends – Jimat duit setiap hujung minggu dengan jualan murah menerusi aplikasi mobil untuk kategori Kamera.

Apa tunggu lagi, layari http://www.lazada.com.my/online-revolution/ untuk maklumat lanjut dan mulakan penerokaan membeli-belah anda yang lebih indah hari ini!

Comments

Lagi dalam kategori Branded

30 Hari Paling Trending

Ke Atas