Connect with us

Nabila Huda Syukur Dapat Jumpa Keluarga Selepas 49 Hari

Oh! Artis

Nabila Huda Syukur Dapat Jumpa Keluarga Selepas 49 Hari

Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat (PKPB) yang mula dilaksanakan dua hari lepas membolehkan semua pihak membuat pergerakan di antara daerah, sekali gus membolehkan ramai orang yang tinggal berlainan daerah dapat bertemu kembali dengan ibu bapa mereka.

Begitulah yang diambil kesempatan oleh Nabila Huda, suami dan anaknya untuk berjumpa semula bersama ayahnya, Amy Search dan ibu tirinya selepas 49 hari disebabkan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) dijalankan.

Akhirnya selepas 49 hari…Alhamdullilah! Berseri-seri muka orang sebelah tu akhirnya dapat jugak jumpa Anak and menantu kesayangan..

A post shared by Nabila Huda (@kupu_kupu) on


Baru-baru ini, dia memuatnaik beberapa gambar bersama keluarganya dan Abil meluahkan rasa syukur kerana dapat berkunjung, berbuka dan berterawih pada bulan mulia ini. Rata-rata ramai netizen dan rakan artis memuji kecantikannya tanpa sebarang solekan di wajah. Nampak berseri-seri gais!


OHMEDIA: CANTIKNYA ABIL TAK PAKAI MAKEUP. NAMPAK BERSERI-SERI!

Sumber: Instagram

+ Baca respon pembaca minat Nabila Huda di Facebook Oh! Media.

Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral. Juga memastikan laman media sosial untuk Oh! Media sentiasa berjalan dengan lancar.

Comments

Lagi dalam kategori Oh! Artis

Trending

To Top