Connect with us

Oh! Media

Tak Sangka Ada Filem Macam Ni Di Malaysia. Mesti Gempak!

Oh! Politik

Tak Sangka Ada Filem Macam Ni Di Malaysia. Mesti Gempak!

Fuh gempak gila trailer filem dokumentari M for Malaysia yang akan ditayangkan tak lama lagi. Cerita ni sebenarnya menceritakan negara Malaysia mencipta sejarah baharu bahawa rakyat Malaysia membuat perubahan yang amat besar sejak tahun 2018.

Mana taknya, selama 61 tahun gais dengan kerajaan Barisan Nasional (BN), tiba-tiba tukar menjadi kerajaan baru iaitu Pakatan Harapan (PH). Memang mencipta sejarah baru dalam Malaysia lah gais.

So cerita ni juga akan menceritakan dekat korang bagaimana Tun M nak menewaskan kerajaan lama dan menunjukkan korang tentang apa yang berlaku sepanjang PRU14 tu berlangsung. Haa mesti korang tak percaya apa yang terjadi time tu.

Ya lah, dekat TV mana ada tunjuk benda-benda macam ni. So korang jangan lupa tengok M for Malaysia okay di pawagam yang terpilih pada 12 September 2019 sehingga 15 September 2019 je. Boleh check senarai pawagam di sini.

+ Baca respon pembaca Oh! Media.


Oh! Media Wayang


Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral. Juga memastikan laman media sosial untuk Oh! Media sentiasa berjalan dengan lancar.

Comments

Lagi dalam kategori Oh! Politik

Trending

ITTIFY

To Top