Connect with us

Perghh.. Serius ‘layan’ Gila Yeo’s Justea & Juscoffee Ni!

Branded

Perghh.. Serius ‘layan’ Gila Yeo’s Justea & Juscoffee Ni!

Kalau badan korang selalu rasa lesu dan mengantuk tu, korang kena cuba la air premium terbaru dari Yeo’s ni, Justea dengan Juscoffee ni. Buat masa sekarang ni, memang dua ni la air kesukaan Ohmedia boleh kata setiap hari. Susah juga nak cari sebab sekarang ni banyak tempat semua habis stok! Punyalah laju gila habis korang borong ye? Hehe. Akhirnya jumpa juga dekat Shell area Ohmedia tinggal ni.

Ye la kan kalau dulu orang minum teh dan kopi ni masa sarapan pagi jer, lain pula ceritanya hari tak kira masa orang nak teh tak pun kopi. Sebagai kafenator yang tak boleh nak hidup tanpa kopi, memang Ohmedia sendiri sentiasa tercari-cari air yang betul-betul buat Ohmedia rasa syok!

Lagipun, teh dan kopi ni boleh memang dah jadi culture bukan sahaja kat Malaysia, malah kat seluruh dunia memang ramai penggila teh dan kopi ni. Apa yang orang cari adalah rasa teh dan kopi yang kaya dengan kelembutan terhasil dari teh dan kopi yang berkualiti untuk jadi ‘kick start’ sebelum memulakan aktiviti setiap hari.

Yeo’s yang begitu popular sebagai pengeluar minuman untuk rakyat Malaysia sejak zaman-berzaman (teringat pula pasal Yeo’s campur time bulan puasa hehe), baru-baru ni melancarkan 3 pilihan air terbaru bagi siri Justea dan Juscoffee iaitu Justea Matcha latte, Juscoffee Iced Cafe Latte & Juscoffee Ice Coffee.

Semua sedap! Tapi air yang paling Ohmedia suka, Juscoffee Iced Cafe latte tu dengan Justea Matcha Latte. Dia punya rasa tu agak KAW & berkrim kalau ikut tekak Ohmedia ni. Rasa macam tu memang dah cukup padu dan sempurna buat pencinta kopi dan teh nak pulak tak ada sebarang perisa tambahan diletakkan dalam air ni. Totally pure punya rasa!

Kalau korang belum cuba sendiri air-air ni, pergi cari sekarang dan enjoy sendiri baru korang faham apa yang Ohmedia cerita ni. Mana Nak Cari? Korang boleh cari di Shell Select, Petron, Petronas Treats, BHP, dan KK Mart.

Nak tahu lebih lanjut pasal produk baru Yeo’s dan apa yang buat Yeo’s sentiasa jadi ais minuman utama rakyat Malaysia, apa kata korang follow je di Facebook & Instagram ataupun layari website rasmi Yeo’ Malaysia di www.yeos.com.my

Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Mencipta Oh! Media sejak dari dalam perut mak lagi. Hi Awak!

Comments

Lagi dalam kategori Branded

To Top