Connect with us

Oh! Media

Kisah Pengejar Impian, Chin Kun On Ini Membuatkan Ramai Yang Mengalirkan Air Mata

Branded

Kisah Pengejar Impian, Chin Kun On Ini Membuatkan Ramai Yang Mengalirkan Air Mata

Kita semua pasti pasti mempunyai kisah inspirasi sendiri yang mana membolehkan kita untuk terus hidup dalam fokus untuk mengejar impian masing-masing.

Video terbaru dari Petronas kali ini sangatlah menyentuh hati kami. Video yang dimuat- naik di Facebook rasmi Petronas 19 Oktober lalu itu telah mendapat tontonan lebih 1 juta orang hanya selepas beberapa hari dimuat-naik.

Ianya tentang kisah insan hebat bagaimana mereka berdepan dengan pelbagai cabaran dan dugaan sebagai seorang “Pengejar Impian”. Inilah kisah tentang Chin Kun On.


KLIK UNTUK TONTON: Kisah Pengejar Impian Chin Kun On


Lepas tengok video ni, Ohmedia yakin sebenarnya ramai lagi yang mempunyai kisah yang sama seperti apa yang kita lihat dalam kisah Chin Kun On. Setiap hari harus berdepan dengan pelbagai cabaran untuk meneruskan kelangsungan hidup dengan penuh sabar.

Berbekalkan impian seorang “Pengejar Impian”, itulah yang menjadi penggerak untuk kita meneruskan kehidupan dengan lebih kuat lagi walau-apapun keadaannya kelak. Segala kejayaan pada masa depan adalah bermula dengan impian kita pada hari ini.

Ia inspirasi kami untuk melangkau jauh dan mencapai sesuatu yang mustahil. Inilah kisah Pengejar Impian. Merentasi kehidupan dengan meraih cita-cita untuk sentiasa mengejar impian.|

Kalau korang dah tengok video #PengejarImpian terbitan Petronas ni, jangan lupa untuk join contest anjuran Petronas Malaysia yang mana Korang boleh menang bekalan Petronas Sprinta dan Petronas Primax selama 1 tahun!! Wow!!|

Cara nak sertai memang senang!!

1. Like/Follow Facebook dan Instagram PETRONAS Brands.

2. Tonton video #PengejarImpian #PetronasSprinta

3. Post kisah inspirasi #PengejarImpian anda sendiri di Facebook dengan memulakan ayat “Inilah cerita pengejar impian saya……”

4. Letak hashtag #PengejarImpian & #PetronasSprinta

5. Pastikan post korang ditetapkan kepada “umum” atau “public”.

Peraduan bermula dari 19 Oktober 2017 hingga 8 Disember 2017. Pemenang akan dipilih dan diumumkan pada 15 Disember 2017.

Maklumat lanjut anda boleh lihat di Facebook Petronas, Instagram Petronas, Facebook Petronas Motorsports, atau di laman web www.mymesra.com.myComments

Lagi dalam kategori Branded

Ke Atas