Connect with us

Oh! Media

Rahsia Allah Menjadikan Gamat Yang Anda Tidak Tahu. Subhanallah.

Branded

Rahsia Allah Menjadikan Gamat Yang Anda Tidak Tahu. Subhanallah.

Setiap benda yang diciptakan oleh Allah, pasti ada hikmahnya. Tanpa kita sedari, gamat mempunyai pelbagai jenis zat dan nutrien yang sangat baik untuk manusia.

Sebelum menghasilkan produk Royal Geo Gamat, pihak Sun Fabulous Sdn Bhd dan Golden Swan Sdn Bhd telah melakukan analisis tentang gamat. Gamat mempunyai 1,250 jenis dan gamat yang terbaik untuk permasalahan badan manusia ialah Gold & Black Sea Cucumber.


Royal Geo Gamat dihasilkan daripada gamat yang berkualiti dan dicampur dengan sejenis Vitamin E yang dipanggil Tocotrienol. Ia didatangkan di dalam bentuk kapsul dan mudah dimakan oleh semua peringkat usia. Apa yang menarik tentang gamat mereka, ia tidak mengandungi glukosa yang akan memudaratkan seperti produk tempatan lain yang menjanjikan kesan baik kepada anda tetapi akhirnya anda akan perlu menjalani dialysis.

SUKAR SOLAT & SAKIT LUTUT

Apabila kita meningkat usia, nutrisi badan kita akan berkurang. Mungkin disebabkan oleh gaya hidup yang terlalu aktif seperti bersukan. Seringkali kita dimaklumkan jika anda mengalami masalah sendi tulang dan sakit lutut yang menyebabkan anda sukar solat untuk rukuk dan sujud, anda perlu mengambil supplemen Glucosamine. Gamat diciptakan oleh Allah mengandungi Glucosamine yang tinggi untuk memelihara kesihatan sendi dan tulang, memperbaiki sendi yang rosak, menyokong kesihatan tulang rawan, tendon dan ligamen. Bagi ibu bapa yang mengalami masalah lutut, pastinya Royal Geo Gamat Capsule ini sangat bagus dan tidak salah untuk kita membantu ibu bapa kita.KENCING MANIS (DIABETIS), KOLESTROL TINGGI & GOUT

Kandungan gula yang tinggi adalah punca utama penyakit diabetis. Pesakit diabetis memerlukan Glycosaminoglycan Acid kerana ia mampu mengurangi kadar gula darah dan kekentalan darah, mencegah penggumpalan darah, mengendalikan lemak darah, mengurangi trigliserida dan kolestrol. Royal Geo Gamat mengandungi Glycosaminoglycan Acid yang membantu pesakit diabetis dan kolestrol tinggi untuk menurunkan paras gula dan tekanan darah.ECZEMA & PENYAKIT KULIT

Ramai di antara kita mengalami masalah kulit gatal seperti Eczema, Alergik, Jerawat dan sebagainya. Royal Geo Gamat ini mengandungi Gamapeptide yang mempercepat penyembuhan luka terutamanya bahagian kulit. Apa yang menarik tentang Royal Geo Gamat ini, kapsul ini boleh dibuka dan anda boleh menjadikan ia sebagai masker untuk menampakkan kesan penyembuhan Eczema dengan lebih pantas. Bukan itu sahaja, kandungan Tocotrienol di dalam kapsul gamat ini adalah sejenis Vitamin E yang sangat baik berbanding produk tempatan yang lain. Masalah jerawat dan kedutan dapat di atasi dengan pengambilan Royal Geo Gamat Capsule ini memandangkan gamat kaya dengan kolagen dan mampu memperbaiki sistem fibroblas untuk kulit.

SUKAR MENDAPAT ZURIAT

Gamat mempunyai kandungan Zinc, Magensium, dan Protein Asid Amino untuk mengatasi masalah dalaman dan kemandulan. Protein Asid Amino yang tinggi di dalam Royal Geo Gamat sangat baik untuk penghasilan dan pengaktifan sperma dan ovum. Insya Allah, ini adalah salah satu cara mengatasi masalah intimasi dan mendapatkan zuriat.

THYROID

Anda perokok? Mungkin anda menghadapi penyakit pembengkakan kelenjar Thyroid. Kelenjar Thyroid berfungsi membuat protein dan mengatur sensitiviti tubuh terhadap hormon yang lain dan kebanyakan pesakit ialah perokok tegar dan suka minum air sejuk. Oleh itu, kandungan IODIN di dalam Royal Geo Gamat dapat membantu pertumbuhan dan fungsi kelenjar Thyroid.

KENAPA ANDA PERLU ELAK MENGAMBIL SUPPLEMENT CECAIR?

Banyak produk tempatan dihasilkan dalam bentuk jus. Menurut Pengarah Urusan Sun Fabulous Sdn Bhd, Izdihar bin Rosland, produk jus yang “menjanjikan kita baik untuk lutut, kencing manis atau darah tinggi” sebenarnya mengandungi kadar gula yang tinggi dan ia MERBAHAYA. Kemungkinan selepas 3 bulan anda mengambil jus tersebut, anda boleh mengalami masalah kencing manis yang parah dan perlu menjalani dialisis.

Berbanding dengan Royal Geo Gamat, ia dihasilkan di dalam bentuk kapsul sayuran, dan mudah untuk diambil. Ia tidak memberikan kesan sampingan kepada kita dan sesuai untuk pengambilan dari usia 7 tahun ke atas. Tetapi, jika penggunaan luaran, kapsul gamat ini boleh dibuka dan diletakkan di atas kulit. Sangat MUDAH dan BERKESAN. Ia mendapat kelulusan KKM dan HALAL oleh JAKIM.

Royal Geo Gamat ini sekarang berharga RM65.00 dan ia hanya untuk 50 pelanggan PERTAMA.

Jika anda ingin mendapatkan produk Royal Geo Gamat ini, boleh layari www.SunFabulous.com atau Facebook. Anda juga boleh menghubungi hotline 013-360 5700.

Untuk lebih jelas lagi, anda boleh datang sendiri ke Spa bertaraf 4 Bintang Sun Fabulous iaitu Angel Spa di Publika Mon’t Kiara sekiranya anda ingin mendapatkan produk ini. Rawatan urutan untuk pesakit Gout juga ada di sana.

Penjinak sepenuh masa di Oh! Media. Telah mencipta Oh! Media sejak dari dalam perut mak lagi. Hi Awak!

Comments

Lagi dalam kategori Branded

Trending

ITTIFY

To Top