Connect with us

Oh! Media

Siti Hafiza ibu Aliff Aziz

Trending

”Walaupun Kami Tak Dapat Jumpa Dan Bercakap..” – Ibu Aliff Aziz, Siti Hafiza Luah Rasa Rindu

Ibu kepada penyanyi, Aliff Aziz iaitu Siti Hafiza ada memuat naik satu hantaran terbaru mengenai cucunya. Apa pula kali ini?

BACASiti Hafiza Restu Kalau Aliff Aziz Dan Ruhainies Berjodoh

IKLAN

Menerusi Instagram, rupanya Hafiza memberi ucapan istimewa sempena hari lahir Ayden dan Ara dan mengatakan yang dia sangat rindu akan kedua-dua cucunya itu.

Bismillahirrohmannirrahim. Birthday Wish & A Love Note for my precious grandchildren @aydenadrean17 & @araadreanna. Sanah Helwah buat cucu-cucu Umi Wan & Tok Ayah Ayden & Ara yang sangat kami rindui. Masyaallah Alhamdulillah Ayden you turn 7 years old today?.

Umi Wan Tok Ayah Daddy Aunty Aisyah & Aunty Ain du’akan Ayden panjang umur menjadi anak yang soleh dan khalifah yang berjaya di dunia dan akhirat.

Bukan tu jer, Hafiza juga mendedahkan yang sehingga ke hari ini dia masih belum bercakap apatah lagi berjumpa dengan anak kepada Aliff dan Bella itu.

Walaupun kami tidak dapat berjumpa atau bercakap dengan Ayden & Ara sehingga hari ini we will not stop trying to be in ur lives in shaa allah. 

Enjoy your day sayang. we have left your presents & we hope that both of you received it. Till we meet again in shaa allah we love you both till infinity aamiin.

Kredit: Instagram Fiza Aziz

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media.

Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral.

Lagi dalam kategori Trending

Ke Atas