Connect with us

Oh! Media

Pembeli Rasa Mual Nak Muntah Lepas Makan Karipap Berintikan Kuku Berdaki

karipap kuku

Trending

Pembeli Rasa Mual Nak Muntah Lepas Makan Karipap Berintikan Kuku Berdaki

Kita biasa dengar kalau orang merungut peniaga jual kuih karipap isi oksigen, tapi korang pernah dengar orang jual kuih karipap isi kuku? Inilah apa yang berlaku kepada seorang pembeli yang meluahkan rasa kecewanya yang dikongsikan di Facebook Masak Apa Tak Jadi Hari Ini Official.

ADVERTISEMENT

Dia yang dikenali sebagai Mee berkongsi gambar kuih karipap yang sedang dimakannya dan terjumpa kuku manusia di dalam inti kuih itu. Aduhai pengotornya.

Tengah sedap-sedap makan karipap tetiba jumpa kuku, terus mual nak muntah. Sudah la kuku tu berdaki, apa pendapat anda semua. – Tulisnya.

Pembeli ini turut memberitahu dia telah membuat aduan kepada peniaga kuih karipap terbabit. Antara jawapan yang diberikan peniaga itu adalah dia hanya membeli kuih karipap itu dari penjual lain dan menjualkannya semula kepada orang ramai.

Melihat pada ruangan komen, rata-rata netizen tidak dapat membayangkan tahap pengotor pembuat kuih karipap terbabit. Kami yang melihat gambar kuku tu dekat gambar pun rasanya tak dapat nak makan karipap buat masa 1 minggu ini, huhu.

Bila kita start meniaga, niat kerana Allah

Pelaris ke tu? Nauzubillah….

Kredit: Facebook

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media.

Lagi dalam kategori Trending

30 Hari Paling Trending

Ke Atas