Connect with us

Oh! Media

Ibu Aliff Aziz

Trending

“Mereka Seperti Seekor Lembu” – Ibu Aliff Aziz, Hafiza 

Sebelum ini kami ada melaporkan yang ibu kepada penyanyi, Aliff Aziz iaitu Siti Hafiza akhirnya muncul di media sosial selepas lama mendiamkan diri.

BACAIbu Aliff Aziz Akhirnya Muncul Kembali, Luah Rasa Syukur Selepas Anaknya Bercerai Undang Perhatian

IKLAN

Terbaru! Menerusi Instagram, Hafiza mendedahkan dirinya banyak dapat mesej daripada netizen yang memaki hamunnya serta keluarga. Kesiannya..

Walau bagaimanapun, ibu kepada Aliff itu tidak membaca dan terus memadam mesej-mesej negatif itu selain memaafkan pengirimnya.

Masyaallah tabarakallah setiap hari saya terima beratus-ratus hate DM’s from cyber troopers tegar. Alhamdulillah saya tidak baca hanya terus click block dan delete kesian sebab mereka bersungguh menulis maki hamun.

Mereka pasti penat kan tapi tidak mengapa saya maaf kan sebab they don’t know better mereka seperti seekor lembu yang dicucuk hidung.

Bukan tu jer, Hafiza juga sempat luahkan rasa syukur kerana masih ada individu yang menghantar mesej positif dan berhati mulia.

Allah ilhamkan untuk terbaca dm sister ini Allahuakbar ramai lagi insan hebat yang mempunyai akal yang waras untuk berfikir dan menjaga adab Alhamdulillah.

Kredit: Instagram Hafiza

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media. 

Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral.

Lagi dalam kategori Trending

Ke Atas